A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
jól tette a portfolio anno , hogy törölt veled tényleg valami nem stimmel és igazat adok newedge-nek beteges hazudozó vagy. Visszaolvastam sosem írt olyat newedge , hogy elindította a pert max a te álmodban. Jó lenne ha végre végleg kitiltanának ebből a fórumból. Egy kontrustív bejegyzésed sincs csak okoskodsz. Ha nem vetted volna észre azóta amióta zolo és én irogatunk azóta párszor volt 1000 felett sőt 1100 is. Szerintem te voltál az 1 darabos tegnap is.Tégleg végleg kellene törölni bár annyira szánalmas vagy , hogy inkább el sem olvasom és megkérlek ne személyeskedj velem .. fejezd be a valótlan állítást másokkal szemben is, inkább vegyél 10 db-ot aztán oszd az észt máshol.
Te beteg elme hol van ebben h el lett indítva a nemzetközi per általam te szerencsétlen.. Ha el jön az idő.. Tanuld meg értelmezni a magyar nyelvet meg azt is linkeld be te kis értelmű h ha magyar szinten minden jogorvoslati lehetőség kimerült..annyira szánalmas vagy h borzasztó remélem te voltál az 1db-os lekötőt és a felügyelet jól meg..téged
Te okos vagy jól tudod a hoz,hogy nemzetközi fórumhoz kerüljön egy ilyen ügy kell egy jogerős magyar végzés :-)tehát téged nem lehet megtéveszteni ilyen fars infókkal :-)
Watsonnak van infója ha pozitív akkor azért nem osztja meg ha negatív pláne.. Ennyi nem kell túlkomplikálni. A tegnapi vétel nem speka lehetett mert nem adta vissza.
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509