A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
Nyilvan nem komoly tetel, inkabb csak jelzeserteku, de Te mar mag is valaszoltad helyettem. Tehat a negativ hir ellenere tartja magat, sot meg ovatos emelkedesre is kepes. Csak annyit vesznek, amennyi elado eppen van. Antennat ki kell huzni,csak az a gondom, hogy komolyabb tetelt nehez itt venni , foleg lejjebb. Talan 1000 felett, de vajon megeri-e? Ezt csak kevesen tudjak.
Ami következtetést le lehet vonni az elmúlt napokból, 1-2 hétből, hogy eladói nyomás nincs, a meghiúsult tárgyalásra se, és az ezáltal küldött enyhe negatív üzenetre se, miszerint az állam nem igyekszik a választások előtt bedobni valamit.
Viszont nekem az a fura, hogy egyaltalan valaki is veszi a tortentek utan is es foleg, hogy ebben a magassagban is. Igaz, vagy ket hete nem volt kotes, feltetelezheto, hogy lejjeb nagyon nincs elado.
840-en a targyalas elotti napon vettek, gondolom bizva egy jo dontesben. Azota null forgalom.
Ugyanazt játszották el csak máshogy mint a Takarékbankos pernél. Ott nem mentek el az idézésre kaptak is rendbírságot de elérték a tárgyalás csúszását.
Itt máig nem értem hogyan de talán részletkérdés is kiügyeskedték, hogy hivatalosan nem kapták meg az idézést.
Annyi értelmét látom ennek nem kell választás előtt ebbe belebonyolódniuk, másrészt ha pl választás után hoznak egy olyan döntést lezárásra ami mnyp vagyon maradékból történik akkor nem lesz választás előtt téma az mnyp ügy kárpótlás kapcsán.
Más logikát nem látok a dologban mert 3 hónap ide vagy oda semmit nem számít, jogi tényállás ettől nem változik
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509