A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
igen, mindent ami mozdítható :o) a sorrendet sajna nem ismerjük, legalábbis én nem.
itt érdemes figyelni még a high-tech vagyonkezelőre is ... ha rákeresel sok érdekességet találni.
Kiváncsi leszek mikor vesznek végre valamit (pl MOL 25% :).
A BÁV-val is spekiztem és jó is volt, de akkor is csak időlegesen vetették meg az MFB-vel és a két vesztes választási forduló között nyomták ki a haveroknak a Fideszesek sajna.
De a lényeg, hogy akárki lesz, lesz kótyavetye amire beválthatod.
azon sem lennék meglepve ha a Forrás lassan elkezdené venni, ők ugye nagypályás jegyesek. Emelni kell a tétet 1400 alatt sokat nem tud összeszedni. Klasszikus példa volt: felrántás 1300 ig 6K (1K watson :)) aztán visszaadás 1110 ig 3,5 K kisbüffencsek 50-100 dbbal pá-pá, most újra. Az eladók okosak. A vevők nem kis cégek. Meglátjuk.
van ez az autópálya kezelő zrt.
átalakulnak.
most keresik az embert aki levezényli.
esetleg ott is szóba jöhet, sztem.
jövő év első felében (valszeg vége) jönnének a tőzsdére.
zolo, ha épp lesz zsozsóm akkor persze. 800-nál meg megy a házra a teher, mert hiszek benne :)
Az elmúlt évben egyébként a Rába kötött le és még abban is bízom, mert van benne valami. (lásd tegnapi Pintér interjú:link
Greennel én is egyetértek, de visszafele perelésben téved.
Nem nyomtak ki többet. Egyszerűen nem tartották rendesen nyilván és a BB-ból meg a KandH-ból a begyűjtöttből kiloptak 4-5mrd-ot. Ez sima bűncselekmény , mint az olajbűmözés. meglopták az államot és ezzel téged is. A kilopottért újabb vagyont kell adni, mert nem bizonyíthatóm hogy melyik jegyet lopták ki.
Egyébként meg a tőzsdén demat módon csak jóhiszeműen szerezhetsz tulajdont.
Greennel én is egyetértek, de visszafele perelésben téved.
Nem nyomtak ki többet. Egyszerűen nem tartották rendesen nyilván és a BB-ból meg a KandH-ból a begyűjtötből kiloptak 4-5mrd-ot. Ez sima bűncselekmény , mint az olajbűmözés. meglopták az államot és ezzel téged is. A kilopottért újabb vagyont kell adni, mert nem bizonyíthatóm hogy melyik jegyet lopták ki.
Egyébként meg a tőzsdén demat módon csak jóhiszeműen szerezhetsz tulajdont.
zolo, TEBÉSZ-szel felvettem a kapcsolatot, azért mondtam hogy nem perel.
Az érvrendszerem megvan amivel nyerhető szerintem, de néhány 10eFt-ért nem akartam annyi energiát beleölni.
Ha rámborítanának vagy 10k-t 800-on akkor indulna a per :)
tavaly nem sok hiányzott hozzá, de jött a MOL :)
ez amolyan hit vmiben...ha hiszel benne vegyed ha nem ne...amugy meg visszajara is lehetne perelni mert tul sokat nyomtak ki belöle anno...szoval a nyavaja sem tudja mennyit er...
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509