már újdonságot nem tudok írni , mindent megírtam vettem 1200 fölött is, vettem 1075-ig 2200 darabot tegnap tudtam adni nyereséggel 450 darabot , ma már nem tudomásul veszem, hogy bármilyen jó a papír, szabadulás egyhamar nem lesz mert minuszban nem adok ha lerántják 1070 alá, esetleg veszek még de nem tudom azt még nem írtam, hogy ritkán súlyozok kispapírra ennyit, mint ebbe egyelőre nem lett jó a megérzésem
Ha nem kell a pénz,akkor várjuk meg Miklós bátyánkat dec.6-án.Ígérem szép zöld csomagot fog hozni,nem pirosat.Pedzegetik páran,jó meglátású emberek,hogy lassan eljő az első tűzszünet.A bátrabbak a háború végét is látni vélik.Akkor már nem lesz 1300 alatt eladó.Jelenleg az egyik legígéretesebb pípör szerintem,ebből csak kimaradni lehet.
Tesó nézz ki a piacra. Mit csinál egy OTP? Lement a felére! Ténlyeg ebben a környezetben azt várod, hogy menjen mint a rakéta? Szerintem a puszta tény, hogy ilyen jól tartja magát az árfolyam az eredmény. Fundamentálistan minden okék, nagy növekedést produálnak - mi mást tehetnének?
én még mindig nem tudom, mi lesz itt amiket vettem, azokat adom, ha tudom de jó magasan is vettem, már írtam, optimistán jó papírnak gondoltam eddig bizonyította, hogy jó az árfolyamot majd meglátjuk két elemző cég messze a mostani árfolyam fölé árazta átverés? meglátjuk
elvtársi nyugalmam van:) már elkönyveltem, hogy nehéz szabadulás lesz ma a pompás jelentésre megvették 1130-ig, többek közt 1125-ön 2200 darabot, majd laza nyugalommal beállt valaki adni 1110-re :) gratula neki :)
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re