Üdv az új évet ünneplőknek! ;)) - A "P-TA" alatt közölt Alt- verziók nem elemzések voltak, csupán a P nevű megszállott bejegyzéséhez szánt vicces hsz. Bocs, ha félreérthető voltam. - Ez a mai valódi Ópusz-TA https://invst.ly/pd29x Berajzoltam a Recovery-könyök alakzatot, amit rendesen tönkretettek. A helyette létrehozott emelkedő csatornát is hazavágták. Maradt a kókányolós, csak belsősöknek pénzt hozó, 316-347 közötti senki földje. Ebben még elbolyonghat vagy ami még rosszabb, kisétálhat a 316 alatti világba. A szabályos kitörésre alkalmat adó időpontok és alakzatok elmúltak. Ha 347 fölé menne, az már egy újabb momentum kialakulásakor lehetséges. A múlt év végi hosszabb elemzésemhez írt véleményemet továbbra is tartom. - Tehát: számomra ez speka rv, amit teljesen bennfentesek kezelnek. Így még kívülállónak sem ajánlott 1-1,5 hétnél tovább trédelni padlógázas profitok reményében. Ez a holding MÉG vagy egyáltalán NEM alkalmas befektetésre. Szerintem nincs semmiféle rajtuk kívül álló és működő csapat, ami a cég tönkretételén működne. Maga a cégvezetés ennyire képes. Ez vagy szégyenletes vagy kitűnően dolgoznak. Bármelyik is igaz, nem a kisbüfiknek fognak könnyen, gyorsan, nyugisan giga pénzeket termelni. Tévedhetek, éppen ezért vélemény vót. - Ha elég erős TA jelek vannak, akkor elvétve érdemes jól megskalpolni Opit. Megérdemli! :)
hát az alap. same old same old...az a baj h én leképzelhetőnek tartom h egész évben a 400-al bajlódjunk. hol van már a J1G féle hype. 611 meg 645 stb. a rv opció is kuka. új játék indul. :S
Globalis SzOpus Nyrt.