Gyuripapa megtisztelt azzal, hogy megkeresett az előző Opus topikban megadott nyilvános email címemen. Nem fantom, létező ember. A többiek jóval régebbről ismerik, mint én. Intelligens, képzett, alapos és rendkívül korrekt ember. Elég sok levélváltásunk volt azóta. Olykor ír olyan elemzéseket, amiket ideszán az Opus topikosoknak. Ilyen esetben megkér, hogy tegyem fel a topikba. Olvasni olvassa a topikot, de már beírkálni nem szeretne. Az egészségi állapota személyes adat, arról nem nyilatkozom. - Minden, amit ír az OPUS ügyében sok utána járást, elemzést, olvasást, gondolkodást igényel. Ha téved is valamiben, az csak egy-egy apró elgépelésből vagy az adatok összecsúszásából fakad. Alapvetően kritikus, de pozitívan bízó az OPUS-t illetően. Írásai mások segítségére, tájékoztatására szolgálnak. Én csak a legnagyobb tisztelet hangján tudok róla beszélni, látva a sok ezernyi feltett kérdést az OPUS topikokban, amik totál tájékozatlanságról vagy hazugságról vagy a realitástól teljesen elszakadt fantáziálgatásról vallanak. Azok, akik azt sem tudják megnézni, hogy mennyi saját rv-e van a nagy tulajoknak, vagy mikor lesz GYJ stb. stb. inkább azokat kellene alaposabban górcső alá venni és lecsapni a magas lóról. szvsz.
Nem vagyok kivül álló. De ha már benne vagyok és nem azt teljesíti amit mind annyian szeretnénk, akkor lehet kritikával érni.Az edzői stábot cserélni kéne. A pakliban ez is benne van.
Bocsánat Maximovától, nem ellenére akartam írni, sőt köszönjük neki mindig is az elemzéseit és beletett munkáját.!! csak akkor eleve más idők jártak más alaphangulattal - pont ez hiányzik most, a bizakodás. mert az már vinné is előre a vételi kedvet.
azokban az időkben amikor Gy.Papa itt volt, eleve jó volt itt az árfolyam és maga az alaphangulat is - a tőzsdén is - ő csak egy plusz löketett adott és eleve optimistán és bizakodóan forgott is a kereskedés. Ez a baj, h most ez az optimista bizalom fogyott el és ez is rájátszik h. vonaglik az árfolyam., most már csak fikázni illik ezt a részvényt . :( sajnos :(
Globalis SzOpus Nyrt.