Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
A topikgazda, vagyis a létrehozó első beírása sokszor zavaróan hosszú és ezért féloldalt is le kell menni az a friss beírásig. pl rába topik 2003 első beírás egy fél könyv, vagy a konzum :-)) sztem felesleges
Felidegesített ez az "újítás". Szerintem nem kell ide semmilyen gyűjtés, egyszerűen a régit kell visszaállítani. Nem volt azzal semmi gond. Amúgy ha én informatikus lennék, ilyen szart nem adnék ki a kezemből. Ezt nincs élő ember, aki megfelelőnek találja, ezért kár volt ezt a szemetet élesíteni!
Dodó, neked ellopták a nicked? Nem szoktál ilyen lenni. Amúgy, bedobhatnál ide egy álláspályázatot, hogy összeszeded a javaslatokat (otthon, távmunkában), és egy rendes tervet raksz össze belőle :-)
Ez egy förtelem, nem tesztüzem..ilyet egy középiskolai szakkörön nem fogadnak el, nemhogy az állítólag vezető gazdasági portálon.....ez egy használhatatlan ocsmány katyvasz!
Ez egy förtelem, nem tesztüzem..ilyet egy középiskolai szakkörön nem fogadnak el, nemhogy az állítólag vezető gazdasági portálon.....ez egy használhatatlan ocsmány katyvasz!
Ez nemcsak telefonon és tableten szar, de laptop képernyőn is kurva geci szar!!!! Az egész képernyőn alig van információ, csak minden üres területtel van tele!
Gondolom a Portfolio a kattintásokon keresztül a hirdetőkből él. Erre a kurva szar fórumformátumra a kutya se fig kattintani, mert ennek a használatától csak idegbajt lehet kapni!!! Ki volt az a vadbarom, aki az eddig jól bevált és működő formátumon változtatott????? 17.15-kor kilpétem és csak 22 óra után léptem vissza.....mikor megláttam ezt a formátumot, azt hittem vírusos lett a gépem, és ez valami zsarolóvírus, ami csak áll vissza a megszokott formátumra, ha kifizetem a ransomware díját......ez büntetésnek is szar, nemhogy újítás lenne!!
Hirtelen mindenkinek minden pozija és jóslata nyerő lenne :))
Az utólagos javítást esetleg meg lehet oldani úgy, hogy a javításra legyen egy időkorlát, mondjuk negyed óra.
De az szerintem sem szerencsés, ha sokéves kommenteket át lehet írni, az már nagyon orwelli értelemben változtatja meg a múltat :)
Törölt felhasználó2017. 03. 27. 22:45
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 03. 27. 22:44
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 03. 27. 22:43
Bocs, de ez szörnyű lett. Hol lehet a regit visszaallitani? Telefonon nézni kínszenvedés. Rengeteg ures terület haszontalanul. Gorcsot kapok a rengeteg gorgetestol.
Törölt felhasználó2017. 03. 27. 22:43
Előzmény:
törölt hozzászólás
pny például 5 percig lehetne javítani, vagy törölni
Törölt felhasználó2017. 03. 27. 22:40
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 03. 27. 22:35
a hozzászólásom javítása vagy törlése nem lenne rossz
Ja, és az előzményt lécci írjátok ki úgy, ahogy eddig, névvel-számmal-idővel, mert ez egy horror, h rá kell kattintani, odaugrik, aztán görgethetem vissza.
Ezt a 3 kis ikont meg az elnevezésüket jól megmosolyogtam :) (tapasztalati rang, etc.) Nem tudom, mi sül ki belőle, de kíváncsian várom :) A trollok lesznek a koronás udvari chinpokomesterek majd? :)
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!