Lehet, hogy megcsúszik a tudományos pontossággal kimért 0293 felé. :)
Off
A silvergoldban szórakoztató volt a xauusd témakörben lefolyt vita. Számomra, mint közgazdász szakmán kívüli részére két dolog jött át:
1.- Szakmán belüliekkel (bármilyen szakma) fölösleges, nem illik vitázni, az adott szakmáról. Ez a kicsi veres dög állítólag villamosmérnök végzettségű (ezt terjeszti magáról). Miért nem villamossági témakörben vitázik szakmabeliekkel? Pl a bistabil multivibrátorok témakörben. Habár itt bejöhet egy másik szakma is. :)
2.- Alapvető pénzügyi témakörben (amelyről még nekem(!) is használható ismeretem van) is teljes a homály kisrókánál, de annyira buta, hogy vérig védi a tudatlanságát. Persze közben a szakmabelieket fikázza.
:)
Vissza:
Tegnap EU tréfásan, de számomra jól mozgott.
Ez a hónap első hete. NFP, ADP, munkanélk, FOMC-jkönyv, stb... Ha jól alakulnak a dolgok, talán lehet 05 a héten.
:)
Szerinted az állatok (róka, rigó, ...patkány, kanguru, egyebek) értik Tazso opciós stratiját? Sztem nem!
Aztán arra is emlékszem (és itt, ebben a totyikban is vissza lehet olvasni), hogy Tazso már 10-ben is a pályán volt, a másik, az az idegbeteg, viszont csak cca 1-2 éve rontja itt a levegőt.
"A bő fél - 3/4 éves sávozás során egész végig 95% valószínt adtam a le-nek. 2013. szept-től csak shortot kötöttem."
Látatlanban pont erre gondoltam. Grat így utólag is. :)
Ha belegondolok így "visszanézve", ez tényleg egészen kivételes chartszituáció volt. Tavaly április körülre gyakorlatilag inden TF-en összeállt a kép... aztán be is váltotta, amit ígért.
A bő fél - 3/4 éves sávozás során egész végig 95% valószínt adtam a le-nek. 2013. szept-től csak shortot kötöttem. Hosszú volt az az idő, amíg 14 nyarán megindult lefelé. Így közben az a maradék 5 % néha rám hozta a frászt, de végül is jó lett a dolog, jól éreztem, szépen összeállt minden. Élveztem a trédet a kockázatokkal együtt. link
Most ez nincs így. Kb 22-től kényelmetlenül érzem magamat. Pedig csökkentettem a kockázatot, jön a profit, de... vmi nem stimmt. Halvány galambom sincs, hogy mit akar a Piac. Pedig ez a hosszú szarakodás itt 05 és 15 között sem olyan rossz. Ládd, szvadinak is tetszett. :)
"...(meglehetősen nagy zűrzavart okozva a charton). ..."
Miért lenne zűrzavar?
Akkor lenne ez az idén ápr-i verzió kb: link Ez se rossz, ha utána lemegy 1 köré. De ezt a lehetőséget hogyan támogatná Fednő és Dagi?
Ha az 1.028x-1.030x elérése előtt meglepetésre 1.1118 fölött zárna naposon, akkor az ábrácskám azonnal kukásodna... ebben az esetben az 1.20-as réstöltés is elképzelhető volna (meglehetősen nagy zűrzavart okozva a charton).
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.