Megosztom a gondolatom a crude-dal kapcs. is: sokáig nem tartható az ilyen magas olajár, tuti h megy a háttéralku iránnal, ha megállapodnak rövid időn belül megy vissza 90-re.
Azért az nem rossz, a mostani 107-ről.
Nem fognak nekimenni iránnak, pláne amcsi választások előtt. Nem hülyék, Obama tuti bukna akkor, így meg "hős" lehet.
A következő hétre 1,3122 a pivot, ezt szerintem is megnézi az árfolyam. Igazából H4-en alakulgat egy fordított fej-váll is, amihez most jöhetne a jobb váll. Ez tipikusan 61,8% szokott lenni a legutolsó mozgásból (fejtől a nyakvonalig), ami 1,3070 környékét jelent. Ha a hét elején lefelé jövünk, szerintem ezeket a szinteket kell majd figyelni. Ha az 1,3070 elesne akkor nincs fej-váll, hanem 1,2950 környéke valószínű. Ha kialakul a fej-váll, akkor szépet mehet fel (161,8%)
Azonban hetin bullish, és egy felfelé tartó trend is indulhat (indult?), ennek a 100%-a a mostani aljat figyelembe véve 1,385x. A mostani 3180-3200 szinten vmi visszatesztre számítok, min 3130.
Visszateszteli szinte biztosan fog a mostani szintről mivel komolyat ment. A shottal sztem nem veszíthetek perpill (utána 0-ba húzva az sl-t, max. ha felfelé megy kiveszi). Sokakat beszivatott a péntek, nem volt kiszámítható (nekem megvolt majd cca. 110 pip, de ez véletlen volt sztem).
Én úgy látom h ha töri a 30-as szintet - és nem csak retrace-el - jövő héten akkor a hsz eleje lép életbe és nem várható up.
Szvsz megyünk lefelé, de ez szubjektív.
Viszont indexek nem hagyhatják figyelmen kívül dodó erősségét akkor. Vagy fordítva.
ha kő lesz ... sztem megfogni az esést nem érdemes hanem új beszállókat keresni az esés kimerülésénél , ami végül egy range lesz vélszerint - ha pl. időközben nem lövik ki a szemét obamának, v. egy csomó minden szarból valamelyik elő nem jön és erősen az eu-ból vagy a tengerentúlról , közel keletről akár.
persze csak akkor, ha tényleg "kő" lesz az esés ..
"ha félnek , akkor vegyél .. amikor mohók akkor add el "
most már az snp-t semmilyen rendszerrel , elmélettel , indikátorral nem lehet tervezni berajzolni ..
győzött itt a funda.
ha majd realizálnak ,akkor sztem esik mint a kő az első napon v. napokban , mert egymást taposva akarnak majd eladni minél jobb áron - köze sem lesz az általános gazdasági állapotokhoz ..
ilyenkor megteheti ennek a folyamatnak a kezdetét egy rossz hír is akár , aminek mi nem is tulajdonítunk nagy jelentőséget
Törölt felhasználó2012. 03. 17. 08:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
nem annyira követhetetlen ..
a v.gazdaságban nincs aktív recesszióra jel .. az adatok nagy része jók és még mindig olcsók a részvények .. a görögök épphogyan de pillanatnyilag megoldottak , európa is igyekszik ..
ez az állapot van most , és nincs nagy és különösebb ok arra hogy piac ne emelkedjen , illetve hogy csökkenjen .
ha csökken , akkor sztem a profitrealizálás /korrekció/ miatt lesz
ma egyedül az olaj emelkedése okoz relatíve gondot , és az usa kötvény hozamok felmenetele .
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.