nem nagyon latom h a fed dontes elott miert van szaguldas...eddig kivaras volt a jellemzo....bar teny h hatalmas bull van...ez kiderult a mult heten...szetutottek az osszes shortost...igy mar tiszta az ut....
spx valoban 1400 fele robog..az sztem bovel meglesz....hetesen 13 hete nem dob csokkeno gyertyat...ez nagyon durva....
eu-ban ahogy írtam jó shorti beszálló volt este 3180-nál (meg is fogtam). Menetrend szerint 29-nél kéne megállnia. Elvileg ennyi volt a kori, komoly down thrust jött/jön.
Dax-ban nem várom h átviszi a 7k-t nincs vluomen, no bull.
eu h4 - 50es metszette a 200ast...innen mar valoban shortos...keressuk a shortbeszallokat a kov. napokban m15 - h1-en.....remeljuk lassu lecsorgas lesz nem 200 pipes sell offok.....azokat nem konnyu elcsipni....
snp h4 - ha 15.00-kor 1378 alatt zar akkor ott is megvan a trigger gyertya igy abbol a celar az 50-es mozgo kornyeke 1366...
dax tartja magat....res csak nagyon nagy bull eseten marad nyitva...savozasnal mindig betolti.....igy ott az a cel...
Na a kövi naposon 34-es periódusú donchián csatorna arra rá egy 80-as bollinger band ,csak akkor lépek be ha a BAND szűkületből kitőr fölfelé és megtolja a donchián csatornát valamerre ....leteszteltem mindenre jó..........a stopp stratégiát még csiszolnom kell ,de prószáld ki és teszteld le.....na most már megnyugodtál?.....:))))
megy a keveres mindenhol.....dax-nak be kellene toltenie a rest....eves idei maxon nyitott reggel, innen resbetoltes nelkul nem hiszem h lenne ero felfele....
ha megsem igy lesz es elobb feleroltetik 7k fole akkor onnan biztosan eroteljes sell off lesz.....barmelyik szcenario is valosul meg...a celar ma-holnap 6915...igy hat erdemes short beszallokat keresni es gyorsan nullaba huzni....az utolso beszallobol szep osszeg johet ki....
Ne pazarold az erődet ....arra is kell hagyni,hogy ha EURUSD-d eléri a célárát le tudd zárni igen magas profitban a trédet,máskülönben mikor írtam ,hogy mi alapján kereskedem le lettem oltva,de most van egy másik agyszüleményem majd leírom ....jöttek értem
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.