Ezt itt a nyílt fórumon nem kívánom megtenni!
De néhány pozi beragadt és ezeket akarom "likvidálni"-kikötni!
De ha érdekel akkor szívesen megbeszélhetjük privátban ha kapok egy mail címet!
Egyébként nagyon stabilan működik és komoly profitot termel! A leállítás nem végleges csak ideiglenes!
Csak az a baj, hogy nem ismered (általában nem ismerik)a robot működését.
Nem tudod, hogy mi alapján dolgozik, ezért nem tudhatod, hogy minimális kockázatot vállalsz-e, vagy egy rosszul időzített robot indítással pár pozi elviszi a tőkédet.
"eleinte (minimum 1 hónap) csak demóznék"
Erre szokták mondani, hogy a múltban elért eredmények...stb
Az én véleményem az, hogy a robot árával elkezdhetnéd inkább a kereskedés megtanulását (akár egy centes számlán)
De igaza van vadásznak... ki kell próbálni.
Érdekes amit a robotizált kereskedésről írsz. Én is robotokkal kereskedem, nem veszít logika alapján. De !
Azt vettem észre, hogy egyre kevésbé bízom bennük, inkább a saját tudásomra és elemzéseimre hagyatkozom az utóbbi időben.
Éppen ezért le is állítottam a kereskedő szervert január elején , és csodák csodája legalább olyan sikeresen kereskedem a saját kézi módszeremmel, mint a robotok.
Az igaz ugyan hogy hasonló indikátorok alapján kereskedem mint a robot.
De az is igaz hogy az emberi gondolkodás és a psziché nem robotizálható!
Igen, arról. De ez csak az én saját magam számára megalapozott véleményem. Mástól azt fogod hallani, hogy az bizony hosszú távon is jó, mert az ő tapasztalata más.
Mi következik ebből? -> Próbáld ki és szerezz saját tapasztalatokat és vond le a következtetést.
Mármint miről? A robot hasznéálatáról?
Egy wall street robotot szeretnék használni, ami pénzes, nem ingyenes cucc és eleinte (minimum 1 hónap) csak demóznék.
Ennyire nem ajánlottak a robotok minimális kockázattal?
Hát ez az, hogy így most éppen nem. Ebből most bármi lehet, pl. korrektív hármas lefelé, ami pl. 1.277 - 1.274 környékéről impulzívan fordulhat tovább fel. Mindenesetre az 1.2872-es shortom elk.rtam -> pihi jön.
Elvileg megvolt a duplaalj már, most resistance building, remélhetőleg SC-vel, utána felfelé. Én már 3 napja megveszem az eséseket, eddig jól (+dax).
Felfelé áll az kétségtelen.
Kereskedik valaki robottal?
Konkrétan wall treet-tel.
Erre emlyik brókercéget ajánljátok?
Kis összeggel indítanám, igy mikrolot is kellene.
Nekem admiralmarkets tűnik befutónak eddig.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.