Én csak ülök és várok, mert pénteken a nagy esés előtt nem voltam, ezért befektetővé váltam. De majd beérik ez is, mint eddig minden, csak idő kérdése.
Egy most még lehetséges forgatókönyv: 1.272 a vasárnapi nyitásban gap-up-pal, amit reggelre szépen betölt. Aztán megcsinálja a hiányzó le ágat hétfőn valahová 1.261 környékére. Utána vagy felfelé korrekció a további esés előtt (50-62%-ig a mai csúcstól számítva) vagy irány tovább fel a mai csúcs fölé. Meglátjuk.
Hát nem tudom... tudod, hogy már egy ideje szajkózom MN-en a lehetséges 1,23-at is.
Nagyon gyanús... de H-K nem leszek... sielek... ha nem töröm össze magam 10 év után. :o) vagy :o(
Következő long belépő 1.265x körül várható 1.272x körüli célárral. Elvileg egy le kör még hiányzik új aljra, úgy hogy ezt figyelembe véve mérlegelendő (viszont az alj óta eltelt idő alapján kellene még ez az újabb fel kör a n további le előtt).
Hát ekkora thrust után az 1,245.. környéke is képben van. Ez egyébként még belefér a te hetes háromszög verziódba is. Kíváncsi leszek tényleg így lesz e.
Egy gyors off kérdés azokhoz, akik regisztrált felhasználók az Elliotticiannál: kaptatok ma Dantól olyan levelet, amiben a kereskedési szisztémátokkal kapcsolatban érdeklődik?
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.