Hát én biza soha nem bíznám magam ilyenek kezébe... Akkor már inkább magam verek a seggére, abban is van legalább valami öröm. :)))
Tadzso, nem találom ezt a kib.szott kondit a saxonál, illetve amit találtam az 10k chf-es nyitást kér valóban, de ettől függetlenül direkt megnéztem, én 200 eurt tettem be a legelején, ebből 100-at vissza is utaltam, csekkolásként. Valami olyan dereng, mintha a regisztráció közben kérdezgetne a "capital"-ról és attól teszi függővé, h melyik csomagba tesz.
"Egyelőre maradok a rv. piacon, de mivel long pozíciók csak rövidtávra (1-2 óra :)) adódnak, ezért óvatosan lépek... shortot meg BÉT-en szvsz életveszély... kivéve ha valakinek ez az életeleme.
Nekem a shortok hozták a legnagyobb bukókat... anélkül vastagon nyerő lennék 3 év távlatában is, így csak szerényen :)"
Ez a kommented másik fele.
Az agy több módszert használ az információk feldolgozására. Az egyik ilyen az általánosítás. Valószínűleg azért teszi ezt, hogy azt e rengeteg infót , amivel folyamatosan bombázva van, könnyebben feldolgozza. Az, hogy a short veszélyesebb, mint a long, egy hasonló általánosítás. Ezzel a hittel sok nyerő pozit fogsz figyelmen kívül hagyni.
goro, erre akartam neked írni, de utána más irányba indult téma.
"Én meg a napokban jutottam arra a következtetésre, hogy a forex nem az én világom... főleg az eurusd nem.
Gyakorlatilag szerencsejáték, bármilyen TA-val nézed is."
Mi is történt? Volt jó néhány forex kötésed, amik csalódást okoztak, mert pénzt szerettél volna velük keresni, de elhibáztad és nem sikerült. Magadat okolod, hogy miért kezdtél el EU-val kereskedni, ez nem neked való. Ezek a negatív élmények kialakítanak benned egy olyan hitet, hogy az EU-val nem lehet pénzt keresni, ezért feladod, mert ezt szerencsejátéknak gondolod.
Ugyanezek a negatív élmények értek engem is, és még sok más trédert is.
Mi is történt nálam? Én is pénzt akartam keresni, elhibáztam, veszteség ért. Megvizsgáltam a trédeket, és rájöttem ezekből rengeteget tanulhatok, és elkerülhetők ezek a hibák. Tehát az én meggyőződésem, hogy még sokat kell tanulnom, de továbbra is úgy gondolom, hogy az EU-val is lehet pénzt keresni.
Nem semmi etoronál ez a kereskedés másolás, egy kattintás és megköti amit egy másik ember kötött éppen.
Érdekes, hogy ezt engedik, de gondolom van benne beugratás is...
Köszönöm, na itt jó sok van ami jó nekem.
Admiralt is nézegetem, de etoro talán nevesebb nála, és ott ugye van mobiltelefon plattform is.
Igaz etoronál ha jól látom semmi más nincs csak forex, se cfs, se nyersanyag.
Xtb-nél ez azért plussz, persze ha úgy nézük jobb több számlát nyitni és midnenhol azzal kereskedni ami olcsó.
Hiszek neked, mert régebben is volt ilyen számlájuk, de nem találom sehol. Úgy tudtam megszüntették. Megkérhetlek, hogy dobj egy linket a kondíciókról.
Ezt már megbeszéltük 1x, lehet nyitni a saxonál. Én is úgy nyitottam. Nem toltam rá komoly lóvét, amíg nem próbáltam ki, h a visszafelé út is müxik. Maga a szlanyitás egy dolog, a pénz meg másik. Spec. én webtraderen tolom, és bár vannak vele kisebb nagyobb bajaim, alapvetően ok. Csártokat nem itt nézek erre nem jó.
Ja, és visszaállították a bankkártyás utalást (1000 eurnál ez cca 20 eur fee), ez azonnal ott van.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.