szvsz azért emelkedik, mert már ilyen mértékű esés után illik korrigálni, jó beszállási lehetőséget látnak.
Moony!
Aranyban shortban voltál, fordítottál már. Én pont kocsikáztam, lemaradtam a long beszállóról.
Amúgy tényleg érdekes, hogy olaj esett, arany esett, kp-ban álltak derékig a nagyok? :)
Nem úgy tűnik, hogy a CHF szívja fel a zsozsót. A forgalma kevesebb, mint tegnap, vagy pénteken ilyenkor. Szóval nem kiugró.
Törölt felhasználó2011. 03. 15. 12:17
No, ezt nem lehet sosem megfejteni az FX piacon.
Mi az, ami most mozgatja JPY árfolyamát?? Miért erősödik?? Én már péntek reggeltől a gyengülésre szavaztam volna, erre erősödik, mint állat.
A japán jegybank önti a JPY-t a piacra... a tőzsde esik, a gazdasága egy ideig még legalábbis betegeskedni fog... nőni fog az importja... Szóval rendes piacoi körülmények közt ki vene most JPY-t?? (Hisz még kaját sem nagyon kap érte, üresek a boltok.) S mégis, a JPY szárnyal!!
11:34
- A vészmadárnak igaza lett: Hatalmas bajban Japán (VG Online)
A legrosszabb dolog, ami történhetett Japánnal - mondta Nouriel Roubini, a világgazdasági válságot előre látó professzor a földrengés után. Azt is kiemelte, hogy a bizalomra is hatást fog gyakorolni a katasztró...
szarvast nem merem megkérdezin, de én úgy sejtem most indul el éjszaka a C hullám, ha igaz, ez az A csúcspontja alá (1,3751) hozza a C pontot (?).
Szarvas hmmm?
Szerintem egyszerüen nincs mögötte lé, ezért nem megy sehova. Hitelbol van az egesz ossztamasztva mint egy kartyavar, esik 2%-ot, eltünik a fedezet, elad a bank és jöhet a flashcrash. Legfeljebb a balance sheet a banknal emelkedik minusz 100-rol minusz 95-re.
amúgy megkaparom magam eurusd-ben, same a múltheti szitu...
de most istenemre tartom legalább 200 pipig a pozikat... ma 5 percig volt nyitva összesen a felület, látom jobban jártam...
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.