Én megmondjam őszintén mit unok már ebben az eurusd sztoriban?
Azt, hogy az utóbbi 1 hónapban minden reggel megcsinálják ezt, hogy esik az eurusd, mint a kő (megcsinálják a beszállót), majd új csúcsra húzzák.
Apropó: ez miért lehet, kik indulnak el ilyenkor, vagy miért?
az érdekes az, hogy az eurchf is felfelé indult el, tehát egymáshoz képest sem az eur, sem az usd nem erősödött, gyengült számottevően.
lásd eurusd 1,3975
Még élek... csak f@sok, mint a murányi kutya, szó szerint.
Olyan 2 óránként néztem rá a piacra.
A reggel az elég jól kezdődött, kihúztam a nyakam 1 hurokból, aztán, mivel az "új" koncepcióm szerint kíméletlenül zárok 35-70 pip ellenem menés esetén, így zárnom kellett az 1,3941-es pozim.
3 elhamarkodott shortot szintén zártam (1,3988;1,4014;1,4015) így mivel megfogadtam tazso tanácsát, elmentem feküdni, majd 1,4026 shortom késő du. megnézve, mivel pattant 1,3991-ről, zártam pedig nem kellett volna.
Hiába a beragadás azért nay lelki teher.
Most meg nem találok belépési pontot egyelőre. Majd korrekció után.
Amúgy csodálkoztam is, hogy a görög leminősítés reggel még nem éreztette a hatását. A duplaaljba meg nem mertem beszállni, pedig 70 pip lett volna.
No, nem gond, már kezdek megnyugodni, figyelek, nem kapkodok, még egy szabályt nem tartottam ma, de már azt is memorizálom.
Vadasz: köszönöm az eddig tökéletes dax elemzésedet. A meglévő mellé nyitottam ma még egy shortot rá, majdnem a napi maxon, azóta pedig szakad.
Minden elismerésem, remélem még sokszor ajándékozol meg minket elemzésekkel.
A "piroska narancs izé" :DDDDD, a gyerkőcök szörpje. A "csülökpöri" egyébként nem hizlal.... annyira...., mint az az 5db kokuszgolyó, amit utána letoltam folytásnak. :)
Piac: kicsit elmegyek itthonról, GBP meg beszakad, én meg kistopolódtam +9 pip-el az első hullámban. "Ölöm é bódottág" Heti kajapíz meglett vóna. Annak azért örülök, hogy megint jó helyen keresgéltem.
mi az a piroska narancs izé a képen ... ugye nem raksz bele ilyesmiket a csülipöribe ?
bocs az uffé
Törölt felhasználó2011. 03. 07. 15:11
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 03. 07. 14:55
Előzmény:
törölt hozzászólás
A blogspot-os blogból a kép html kódját miután kimásoltam, blog.hu-s blogban csak simán beillesztem. Ezt úgy teszem hogy írom a szöveget, aztán mikor a képet akarom betenni, akkor átállítom "forráskódra" ( html nézet ) az egészet, és ott folytatólagosan beillesztem. Miután visszaállítom a rendes nézetre a html-esről, akkor már ott van a kép, amit lehet igazítgatni. html nézetre az új bejegyzés menüjében, fejlécében lehet váltani.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.