nézem... minden esik: snp, dow, dax, bux, minden, de... az eurusd... az emelkedik... csak emelkedik...
már csak abban reménykedem, hogy a nagyok most váltanak pozíciót, azért van ez a felhúzás.
Emlékezzetek vissza, hétfőn is így kezdődött, hogy lecsapták, majd nagy erővel fel. remélhetőleg ennek is meglesz a korrekciója. Ha... nem erősödik az eurusd :)
US 16:00 Használtlakás-eladások, jan, előző: 5,28 millió db, várt: 5,24 millió db
EU 18:00 ECB-től Trichet beszédet mond
EU 18:15 ECB-től Weber beszédet mond
US 18:30 A Fed-től Hoenig beszédet mond
US 19:30 A Fed-től Plosser beszédet mond
jó lenne qrvára...
nézd már meg te is, hogy mit gondolsz, én most m5 alapján egy rövid? emelkedést látok, habár nem ért még ki a túladott zónából, de m15 kezd leérni, túladottba, ami persze jelezhet további esést is.
nekem mondod, 3*,005lottal ülök 1,3598 környékéről...
de most már megvárok egy felll! hullámot, kivárom M1-M15 szituba, aztán ,2 lottal adok neki, és hagyom futni, max. ha kifut, akkor lassan húzom utánna.
Dodot kuksizzátok már mög, az én hullámos szemem különösebb elemzés nélkül úgy látja, hogy m15-m30-on elindulunk lassan fölfelé (ez lehet még átmeneti föl, amelyet duplaalj vagy "ajjajj" követ), h4-en és fölötte sunyi emelkedés előtti szélcsendet vélek fölfedezni (d1- és w1-en főleg) MACD, RSI és EWO histo divergenciák alapján.
és? ma kell megoldani? :) nekem van egy dji shortom még 12072-ről.. gondolom emlékszel rá milyen régen járt arra.. már akkora swap van rajta, hogy ihajj.. talán a napokban tudom nyerőben zárni. :) van ez így.. :)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.