Márcsak az a kérdés, hogy ki számára lesz rossz vége... Mondjuk mehetne már lejjebb, mert van még két shortom beragadva, a longjaim már plusszban kifutottak. Rávanni most nem merek, a visszapattanásnak, fordulatnak viszont nem látom nyomát. Bukit meg nem akarok realizálni, szóval van dilemma! Főleg, hogy élesben vagyok.
Háát... 1* én így daráltam le egy - szerencsére - demó számlámat.
Ilyenkor mindig arra gondolj, hogy mi lett volna, ha pl. 1,36-ról lenne az a short...
akkor nem lenne pl. 500-800-oo bukó.
Ha ebbe belegondolsz, azután tuti tenni fogsz sl-t.
ui: tudom, ez egy tanulási folyamat, 1 évig nekem is nehéz/szinte lehetetlen volt lezárni a bukót pszihikailag.
stopot direkt nem használtam, se limit, elmehet egészen 1.58-59 ig viszont onnantol game over. de azért tettem meg ezt a lépést mert technikailag is meg fundamentálisan is év végére legalább 1.10... most meg nagyon nem ugy nézünk ki mint aki esni fog...
Ha nem megyünk a pink (B) csúcs fölé, az 1.36-os szintekig legalább leballagunk a kezdődött le hullámmal, az ideális célár környékére behúztam a pink hullámvéget (valamivel a hétfői alj alá kellene mennünk).
Egyenlőre nálam továbbra is a hivatkozott hsz.-ben levő 2-ik forgatókönyv a sanszos. Elvileg ma eldőlhet, hogy lesz-e ezekről a szintekről nagyobb lejtő vagy csak feljebbről.
Ühüm. Ezek szerint stopot nem használtál, persze a remény hal meg utoljára. Fedezeted van? Meddig mehet el amikor elfogy?
Szerintem ha az 1.3785-öt nem töri át akkor innen komolyabb esés kezdődhet (1.28 alá). Ha áttöri akkor még mehet fel, de nem tudom meddig. Remélem nálam okosabbak is válaszolnak.
Törölt felhasználó2011. 02. 01. 10:12
sziasztok.
segítségeteket és véleményeteket kérném. Még 1.32800 on nyitottam shortot azota is tartom középtávon 1.20 , 1.10 körülre várom, de most egyre jobban elszállni látszik. Mi a véleményetek? meddig mehet el és mi az alja?
Szoda, végülis csak az a kérdés, hogy az FxPro directből egyből utalás a magyar bankszámlára, vagy paypal, és onnan. De ezek szerint inkább a paypalos kört javaslod. Köszi!
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.