Yess!! Aszem a félelmeimet fogalmaztad meg...várni kell...ha nincs pozi az is pozi! :) )nekem van eurusd short p-stoppal)Simán lehet, h fél évig nem "kell" kereskedni. :)
Szerintem kissé ködös a kép. Eur szépen lecsorgott az elmúlt hetekben, az 1.34-es célárad üdítő lenne az irányokat rendezendő, de amit látunk,az az hogy az Snp eléggé levált a Dow-tól, az olaj valóban izmozik még ( magasról is indult), arról nem is beszélve, hogy a Dax lecsaphatatlan. Hát hogy lásson így tissztán az ember? Sávozástól mentsen meg az ég...
Én kifejezetten gyenge vagyok jövendőmondásban, nem is arra alapozom a kereskedést, de visszanézve az árfolyamot nem tartom valószínűnek, hogy itt még sokáig sávozzunk. Egyrészt azért, mert már elég régóta tesszük, másrészt, mert a múltban nem nagyon volt szokásos ilyen széles sávban ennél sokkal több időt tölteni. Aztán az is lehet, hogy most majd beragadunk ide fél évre, csak azért, mert ezt leírtam. :-)
Ezt a kötéspárosítás dolgot nem igazán értem. Mi köze van a bróker rafinált angol nyelvű ügyvédjének ahhoz, hogy én miként párosítom a kötéseimet? A magyar törvények szerint magam vezetem nyilvántartást, és tetszésem szerint párosítok. Hogy a stop hunting miért befolyásolná a kötéspárosítást, azt végképp nem látom. Ráadásul aki akkora stoppokkal dolgozik, amit a stop hunting érdemben érint, az valószínűleg amúgy sem sok nyitott pozit visz át egyik adóévről a másikra, márpedig adóéven belül lezárt pozik esetében a kötéspárosításnak nincsen jelentősége. Én itt leginkább egy nagy ködösítést érzékelek.
Abban amúgy igazad van, hogy a próbálkozók döntő többsége számára az adózás kérdése örökre elméleti marad.
Bróki (bármilyen) választásnak meg vannak a feltételei, ezeket már ezerszer felsoroltuk.
"Kistrédernek" egy megbízható régi mm tökéletesen megfelelel. FX pro-val speciel "semmi" gond, de van más is.
Vadásznak az Alparit javasoltam, igaz, ez nem magyar, de nagy és tőkeerős régi cég
Van más, jópár tucat, hatalmas a választék ÐÐÐÐ
Azért az ördögbe is...A Meta4 egyszerűen hullagyenge, fapados, gagyi, lassú,nehézkes, ehhez képest a Saxo maga az öröm.
Pedig a Saxo sem az a kimondott leányálom, de még úgy ahogy elmegy. Szódával.
Az meg aztán végképp észbontó, hogy adózási kérdésekben olyan céget választ a tisztelt publikum, ahol angol nyelven kell letársalogni rafinált ügyvédekkel, miként párosítsuk a nyereséges/veszteséges ügyleteket, stop huntingot, miegymás... Már ha éppen
nyerni méltóztatik a T. Ügyfél és le kívánná tisztességgel adózni.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.