Nem erre gondoltam, hanem az email cimemre a script-eket, mert tényleg jól jönnének, nem kellene pötyögni azokat a xar sl, tp-ket, meg stb.
...és ha elküldöd, már közben eszembe jutott egy segéd, ill. elküldök egy általam felturbózott script-et, ami az eredetihez képest kb. 1000*-esen gyorsabb. (nem nagy ügy, de nekem hasznos).
Kis programozástechnika. :)
én tolerálom az őrülteket, lehet hogy az, sőt talán biztos, valóban olyan mint egy péntek esti utca mondjuk, minden embert megszólítasz? nem | lehet hogy elsétálsz
mellette és nem ölöd meg
porti, nem má' könyörgök ne b@sszátok má' szét a topikot.
Legyetek már felnőttek. Ne acsarkodjatok, amikor verekedni is lehetne :)
Ha szakmai síkon, indokolni tudott dolgot közöltök, akkor oké.
Pl. én már többször jeleztem a szinteket, irányokat, de indokoltam is, pl. mvacxxx, fibó, stb.
Megértelek, ismerős húrokat pengetsz. Én nagyon keveset kapok/kaptam, ugyanakkor jó érzés azért adni, ha van mit. A fórum meg olyan, amilyen a nagyvárosi utca egy esős őszi péntek délután.
No igen csak az a baj, hogy a forex nem rába. Azt nem 100 ember trédeli 10-20-30 millióval.
Így ott nagyon is jól látszanak a szintek. Belépési is kilépésiek. És nem mellékesen kemény szabályok is vannak a MM-re.
Ha valamelyik pár, vagy nyersanyag esik csak 2-3%-t azt a kisebb játékosokat igen érzékenyen érinti pl. lefeleződnek vagy akár bukhatnak nagyobbat is.
A hírekről meg annyit, hog a reakció teljesen kiszámíthatattlan. Az lószar+
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.