Én az FxPro-t használom évek óta, teljesen elégedetten. Honlap állítható magyar nyelvre, Metatrader telepíthető magyar nyelven. Újabban már a helpdesk chat-en is magyarul jelentkezik be valaki, igaz nem mindig. (Hozzáteszem, hogy angolul sokkal könnyebb megtanulni, mint nyereségesen kereskedni. :-))
és itt a hangsúly nem az autószerelőn vagy a zöldségesen van.....
off
ez az új portfolio webdesign eléggé kula, nem? (nem tom ki fizette ki ezért a zsét.. :))
on
ahogy monnnyák...
lehúzós... (pl. a zöldséges szomszédomra tukmálják élesben a forexet...szerinted hány másodperc alatt égeti el a pénzét.... :(
ez a forex is olyan lett mint a használt ruha bolt, vagy az éjjel nappali közért.. mindenki azt hiszi, hogy majd itt 2 nap alatt meggazdagszik... a másik ismerősömre (autószerelő) egy robotot tukmáltak rá... büszkén mesélte, hogy majd havi 40%-ot fog keresni... ő a teherautó szerelő... G@rények mind.... a válság hiénái... Sajna. Ez az igazság.
Saját tapasztalatom nincsen, de azt tudom, hogy eszelősen magas spreadekkel dolgoznak, (5 pont eurusd), valaki azt mesélte, hogy úgy tudott csak demo számlát nyitni, hogy be kellett fizetni 30 ezer forintot a kereskedési számlára. Azon kívül, hogy agresszíven hirdetnek a neten, nem látom, hogy miért lesz az ügyfelük bárki. Száz jobb, megbízhatóbb és olcsóbb cég létezik.
Törölt felhasználó2010. 11. 12. 21:50
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2010. 11. 12. 21:05
sziasztok
iFOREX-ről van valakinek véleménye v tapasztalata?
Szerintem az eurusd h4-en egy szép kövér szűkülésre tart
/léthatóan/
míg a 1.36 el nem esik
és vagy szallag közepe nem ellenállás
1.373(változó) e felett ujra az 1.381-1.391
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.