Üdv mindenkinek! Nekem 1.41158-ról van még egy utolsó longom, lassan kiszállok, elfáradtam. De legalább ma visszajött az, amit az elmúlt napokban buktam. Most sajna csak nagyon kis tételben játszom, éles, 40eFt, 200x áttétel. :-)). Csak kicsit vagyok hülye... Sok sikert mindenkinek!
hát ha új csúcsot akarnak, akkor annak keserves ára lesz, mert másnap vagy harmadnap nagyot fog szólni lefelé.. sosem értettem az ilyen szintű izmozást, mert annyit veszítenek, hogy a végén sokkal fájóbbat fog nekik is esni... egyszerűnn lenne ha engednének egy 4-5 napos lefelét, és onnan tolnák fel kényelmesen...
és meddig csinálod? mármint van egy veszteségpotenciál, ha azt eléred akkor elég, abbahagyod? azért kérdem, mert én néhányszor már elgondolkodtam hogy abbahagyom... olyankor nem is kereskedek 1-2 hétig.... aztán vissza... vonz, mint a mágnes...
az nem valami jó...
én mióta elvonatkoztattam a pénztől, sokkal kevésbé idegesít, és abba is tudom hagyni, ha van 2-3 veszteséges trade (kivéve ma :):)) és még szebb is az egyenlegem :):):):) egyébként 2 éves viszonylatban 0. azaz nulla.
gyorsan kiszámoltam: átlag 1060 e HuF-os poz. és 205 M HuF-nyi trade... ebből lett nulla.... :S
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.