Én azért egy picikét mást látok benne..... (legyen ez az "én bajom"...) De mivel itt nem nagyon kaptam támogatást ebben a témában így megtartom magamnak... Annyit elárulhatok, hogy olyan időszak következik a kriptokban, amikor újra elképesztő pénzeket lehet majd keresni ezen a piacon.....
1)Bitcoin Tegnap donto fordulat allt be: A kritikus supportot leszakitotta. A bullos szerkezet utolso wave(5) hullama csonka lett. Ezzel vege van a BTC charton a bullos strukturanak, 1-2 eves bear market kezdodott el. . https://imgur.com/a/PHK8mFM . Erosen valoszinu, hogy rengeteg penz fog elegni a cryptok-ban. A kormanyok pedig a "kisbefektetok vedelmeben" korlatozo intezkedeseket, crypto tiltasokat fognak bevezetni. . folyt. kov
RIG-et beszámoznád kérlek napos bontásban? Úgy látom, hogy kb. 4,5-ig még jó lett volna egy leszúrás. ALb ha nem megy 80 alá, akkor 117 USD az első célár.
Nekem most olyan fura èrzèsem van mint 2022 februárjában akkor se tudtam mi történik amikor elindult a darálás elöző nap, aztán kiderült! Szerintem egy komolyabb közel keleti összecsapás simán benne van ebben a sell offban. A nagyok már tudnak mindent ! Mi meg semmit Ne legyen igazam!!!!
SPY daytrade A mai csucson, 5250, keszen kell legyen wave(iv). Es itt az ido indulni wave(v) hullamnak. , (az nyitott kerdes, hogy egy vagy ket wave(iv-v) paros lesz? Egyelore az elso (iv) van kesz, es a nyitasi melypont 5117 ala kellene mennie wave(v)-nak. )
Ahogy meghúzták, kereskedés végére már kizöldül (sok) minden. :-) Már annyira hozzászoktak, hogy a tőzsde csak felfele mehet, hogy az ilyen pánikot a feltankolásra használják fel. Csak az a baj, hogy van egy magyar közmondás: Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik. Egy picit hivatalosabban megfogalmazva: A múltban megtörténtek nem garantálják a jövőbeni történéseket.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.