Igen, ezen én is sokat gondolkodtam. Van benne igazság. Én eredetileg 2018 környékén már vártam az összeomlást. Nehéz lenne a pénznyomtatással korrigált SP500-at kiszámolni, de kb. 1600 pontra jöhetne ki egy medve piaci alj.
Az nem lehetséges, hogy a rendszerbe pumpalt penzzel is valahogy aranyosan kellene szamolni a szinteket? A covidra adott valasz valami elkepeszto penznyomtatas volt Hogy az emelkedes ekkorara sikerult az csak annak köszönhető. Nalunk(autoipar) mar a 2019 vegen nagy valsagtol tartottak Aztan jött a covid es az autogyarak rekordot dontottek Lehet csak elodaztuk a nagy válságot es a penzpumpa csak nagyobb lufit fújt es nagyobb a durranás is.
SP500 nagyon fontos lesz, hogy a 2020. márciusi mélyponttól a csúcsig emelkedő szakasz korrekcióját látjuk, vagy a teljes bika piac korrekcióját. A teljes bika piac 23,6%-os fibo szintje 3834-nél van. Támaszsáv alja 3775-nél. A 2020. márciusi mélypont és a csúcs közötti emelkedő szakasznak a 38,2%-os fiboja 3809-nél. Ha kb. ezekről a szintekről fordulnánk, akkor ez csak egy korrekció volt és egy nagy bika piac 4. pontját kezdjük elérni, amelyből nagyobb felpattanás lesz új ATH-ra. A 4. ponttal a probléma, hogy ez a korrekció kicsit nagyra sikerült, így nem túl szép az egész. Mondhatnám, hogy szinte hihetetlen kategória, hogy ez egy 4. pont legyen, de adjuk meg neki az esélyt. Amennyiben ez egy medve piac, akkor lefelé 3229, 2740, 2251 az elérhető korrekciós szintek. https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/xstation5screens/124/080/2aa4689959d3911a2ade4b6e88c258f29d52dc9d.png https://www.tradingview.com/chart/Mj1S9fbx/?symbol=CME_MINI%3AES1%21
BAML Weekly Flows: $1.4bn from gold, $5.2bn from equities, $7.6bn from cash, $12.3bn frombonds; for every $100 of inflow to IG/HY/EM debt since Apr'20, $27 has been redeemed;for every $100 of inflow to global equities since Jan'21, $4 has been redeemed.
Nabakker itt kell megtudnom, mivel hetek óta nincs papírom (egy ráérős kicsi ricsi csomag kivételével), az azt jelenti tökéletes vagyok. Csak pár évtizedes tőzsdemúlt kellett hozzá...meg némi józan paraszti ész begyűjtése :-) :-)
A május csak bevezetés a nyárba. A nyár bevezetés lesz az őszhöz. Kik ragaszkodnak a részvényekhez, és azt hiszik, hogy birtokolják őket, őket már a részvényeik birtokolják. „Ha tökéletes akarsz lenni, akkor menj, add el mindened amid van"
SPY es DOW daytrade DOW mar uj aljat csinalt, ezzel megerositette a fo trend lefele van. NDX is uj aljakat ut. Az SPY sincs messze ettol. A szamozasokat majd ossze lehet/kell? hangolni, ha tenyleg az eses leggyorsabb szakasza jon. Erre egyre novekszik az esely: ez mar crash kinezetu is lehet. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20220520v01x8l8s5.jpeg
hali :) van még rafi de már nem a teljes pakk, egy részétől megváltam, kellemetlenül nagy volt a kitettségem most hosszúra lassan csipegetem az s&p-t, de az equal weight verziót, az nem annyira fejnehéz
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.