Khm. Ahogy mondottam korábban. Persze itt mindenki is kurva okos volt, amikor el kellett magyarázni, hogy miért nincs lufi. Na most akkor volt???? Stolz, hogy van az, hogy nincs itten semmi lufi, mert "a kamatok olyan alacsonyak, hogy teljesen jól árazott a piac".
Ezek a solar-ok hajlamosak az NDX-el egyutt menni, csak 2-3 betaval sokkal nagyobbat tudnak esni. En is vadaszok SPWR-re, de kivarom, amig NDX valahogy talajt fog, ma megint harmatgyenge az egesz, de 60min szinten most ujra lehet egy uj aljban, talan ED formajuban remenykedni , http://keptarhely.eu/view.php?file=20220511v01xckzv.jpeg
Allandoan daytradelek mostanaban. Nem nagy szam, de a napi vajaskenyerre (ma egy uj kamera rendszerre valo) megvan belole. Kozeptavra csak 12 olajos van, es amig a trend tart, addig tartom is oket.
Devon, DVN Igen jol teljesitett 2021ben, negyedevenkentt profitja 45 60 108 139 cenbt/sh volt, es Q1ben 188 cent/sh. SZoval arra lehet szamitani, hogy Iden EPS= 7.2-8.0$/sh lehet, a mostani arfolyam 68, szoval a PE= 10 koruli. A 6.5Mrd adossagbol iden 1Mrd-ot akarnak lefaragni A ceg foldalatti tartalekai elegek 10 evre.
a headline number +9 mbarrel volt, ami önmagában nagyon magas lenne, de emögött az áll, hogy SPRből 7 mbarrelt vettek ki. A +2 az not great not terrible, az még belefér. De egy két héten belül el kéne kezdenünk látni csökkenéseket. Az EUS olajembargót nem tartom valószínűnek. Nem Orbán miatt, hanem mert igazából Nyugaton sincs meg az akarat hozzá. Ha meglenne, akkor elfogadnák Orbán ajánlatát, hogy kapjon felmetést a csővezetékes olaj, aztán az ukránok úgyis force majeure-t jelentenének a vezetékre. Ennek hiányában sztem olyan 90-100 körül stabilizálódik az olaj a harcok végezetéig, amire kb nyár végére számitok. Addigra az oroszok vagy elérik a céljaikat vagy kimerülnek. De lehet év végégi is birják, ezt nehéz megjósolni. A harcok után az olaj visszamegy 80ra, de utána meg már az SPR töltése és a növekvő kereslet miatt nem fog lejjebb menni sztem 2023 végéig.
Tényleg nyitottan és érdeklődve kérdezem: János, én nem értem egyébként, miért végzel ennyi daytrade pl. SPY elemzést, amikor látszólag Te sem kereskedsz napon belül, és a vásárlási döntéseid hosszabb távú megfontolások alapján hosszabb távra hozod? Ha nem ez az időtávod, akkor miért?
Van meg akit erdekel, mit gondolok a daytraderol? Vagy jobb ha abbahagyom, ugyis minden nap a lefele lepcsozes lesz a vege? . SPY daytrade Amig a tegnapi csucs, 4068 tart, addig ujra lefele van a fo irany. AMig tart, addig az eros ellenallas. Tegnap egy jobb felpattanasban remenykedtem az ED utan, dehat csak egy kisebb a-b-c felkorrekcio lett belole. Ami meg mindig tarthat, es inkabb (iv) hullamnak lehet nezni, raadasul ABCDE oldalazos jellegunek latszik. A tegnap alj meg nem szakadt le, ugyhogy meg az is lehet, hogy jo volt a tegnapi ED, csak eppen a piac nem kepes felpattanni belole. Vagy kar erolkodni, ez wave(3) es hetekig fog lepcsozni lefele. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20220511v01xazjva.jpeg .
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.