Azt tiltottam ki aki valótlant állított a témában téged meg atya néven a másik neveden szintén téged. Most se tudom miért jó ha több névről saját magát támasztja alá valaki. Atya azóta sem írkál csak ha engem meglát de fura nem? Tőlem lehetne mást írni de az ne hazugság legyen. Ja és megfeledkezel arról hogy minden nap a tether egyenlegeket írkáltad be mindenhová mintha bárki is kíváncsi lett volna rá. Féltem hogy egy robot átvette a nickedet. Kicsit aggódtam is miattad de látom minden oké. 😀
Coupang (CPNG) Ha a vállalat 2030-ig évi 15%-kal növeli bevételét és 5%-os nettó haszonkulcsot termel abban az évben, akkor 3,5 milliárd dollárt keresne abban az évben. Tegyük rá a nettó nyereség 25x-ét, és a piaci kapitalizáció mindössze 90 milliárd USD lesz, vagyis a mai piaci kapitalizáció körülbelül 4x-e. Más szóval, ha az üzletmenet rendben fog menni, a befektetők 300%-os hozamot láthatnak a következő nyolc évben – anélkül, hogy a CPNG-nek magas értéken kellene kereskednie. Valójában a CPNG 2020-ban 300%-kal magasabb részvényárfolyamon forgott, ezért úgy gondolom, hogy a CPNG-nek van némi vonzereje a jelenlegi értékelések mellett, bár ez a részvény nem feltétlenül alkalmas minden befektető számára, olyan tényezőktől függően, mint például a kockázati tolerancia.
Van saját topikja is, csak azt senki nem olvassa. Egy darabig mindenkit kitiltott, akinek más volt a véleménye, aztán az a helyzet állt elő, hogy az indi-t a moderátor örökre kitiltotta személyeskedés miatt, így alonso néven folytatja ezt. Az a jó, hogy trollok nélkül. :-) https://forum.portfolio.hu/topics/bitcoin-blockchain-trollok-nelkul/38472
Értem én hogy sok taoasztalatod van kocsmázás terén. Nekem sajnos nem. Ha komolyan gondolnák a fórumosdit akkor nem beszélhetnél velem ilyen ordenáré módon, mert törölnének.
Na helyben vagyunk, jonnek a jogaid :D A kocsmas hasonlat illik rad legjobban, kar hogy itt nincs mivel pofan lenditeni, ahogy tennenk mar nehanyan egy sarki kesdobaloban. Ne szivd mellre, csak hasonlat. Ha a pf komolyan gondolna a forumosdit, lenne mute es block gomb usernevekre.
Köszi de nem vagyok varázsló és meggyőzni sem akarok senkit. Sokan csak olvassák ezt a topikot gondoltam ne olvassanak már valótlanságokat. Olaj meg gáz témát miért lehet ide írni ha van rá topik? Szeretem ám ezeket az egyenlőtlen feltételeket. De ok takarékra veszem magam.
Nem tudom kinek van igaza, de nem is erdekel. Az hogy hetvegen spammeljuk/spammelve van a topic az belefer, de hogy oldalak ota nem lehet mast olvasni roviden: a, A btc a vilagmegvalto b, a btc szar Az szamomra hihetetlen. Fogadd mar el Alfonzo, hogy nem tudsz meggyozni senkit, az ido majd eldonti. Amugy meg van egy btc topic( amit nem olvasok, de latom), oda valo a btc hitvita.
Én nem tukmálok semmit, idézd már kérlek mikor mondtam hogy vegyen bárki! Sőt azt is mondtam hogy zuhé előtt áll sztem, szóval jól kifejtetted a semmit. Mert én sehol se tukmálok nemcsak btct mást sem. Csak a nyilvánvaló butaságok ellen szóltam fel még ha nem is lettem ezzel népszerű..De nem is azért írtam hogy az legyek.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.