Rig masfel nap alatt dobta 2 het nyogvenyelos emelkedeset. Az mondjuk senki nem zavar, hogy ket hete brent alig 80-81 kozott volt. Ugy tunik Nem volt eleg torz a kep eddig sem, tovabbi szetb.szasra van szukseg. De vegre volt egy jo dontesem es kivagtam a francba minden mas olajosomat, es mar csak ez a szarkupac rig maradt.
Logika az nincs benne. Én elengedtem a racionalitas kereseset.. El nem adok semmit, cashbe vagyok nagyobbrészt,a portfoliommal meg nem ugralok. Mert nincs hova. Arany stagnal a panikba, a kripto esik, lakast nem akarok venni mert szvsz tularazottak az ország fundamentumahoz kepest. Termofold meg nincs elado. Nem ad el a paraszt, ő is csak venne. Szoval akkor hova ugraljak, nincs hova. 😀
Szentimentnek hívják az ilyeneket amúgy;) Ezt érdemes a témában olvasgatni: Korrekciók lelkivilága 1. Az alább idézett PF-es cikk alapján lassan jön vagy a fordulat, vagy a shortsqueeze.
Kontraindikator :-) Emlekszem 2020 marciusban is 2008-as szintekre eses volt a konszenzus, aztan ATH+++ lett belole. Szerintem benne vagyunk egy mini krachban es nyaron ATH-n leszunk.
Amikor a forumon konszenzus alakul ki, hogy minden idok legnagyobb krachja jon, akkor szerintem mar lehet vasarolni a legjobban megkopkodott termekekbol :-)
Arra lennék kiváncsi ha tényleg nem áll meg az esés,a Fed mit fog csinálni,vagy ne adj isten tőzsdekrach-(50-60-70%) a Fed újrainditja a QE-t???Milyen eszközei lennének ilyen helyzetbe?
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.