Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Még várok a komolyabb megmozdulással. Nem sokat, pár nap és masszív longot indítok VIX-ben. Az nagyobbat tud menni, mint az NDX. Sőt. Ott egy 2x-3x is benne lehet. Az óvodás kiscsoportnak meg üzem, hogy lesz kockázatkezelés is.
Én csak vicceltem. Macskusz meg komolyan vette. Most teheték én arról, hogy kommunikációs hiba volt? Lagarde sem tehet az inflációról. Én már belefáradtam abba, hogy a futóversenyen én összekötött lábakkal indulok, bizonyos felekezetűek meg a 100m-es távon 95 méterről indulnak, és én vagyok a szemét, mert le merem venni a bilincset a verseny előtt a lábamról. Bár még akkor is 95 m hátrányom van a 100 m-es távon! Mellesleg nem fogok könnyeket hullajtani, hogy balázska-trolltól megszabadultunk egy időre, még ha rövidre is.
Ennek a mai noliberális alapokon álló kizsákmányoló gazdasági rezsimnek (aminek az orbáni rendszer csak egy tünete) a hosszútávú kimenete két opció lehet: 1. Az adósságkapitalizmus összeomlása, és teljes gazdasági szisztéma reboot. Ez volna a kívánatos egyébként, de a jóval kisebb valószínűségű opció. 2. Súlyos háború. Sajnos ez jóval nagyobb bekövetkezési valószínűségű a jelen helyeztben. Nos ez utóbbitól tényleg meg vagyok ijedve.
1. Nem megy csődbe, mert ez egy olyan cég. 2. Ha mégis bekövetkezik a nem várt esemény, 1 héten belül máshol dolgozok. 3. Ha mégsem, akkor még megvan a korábbi munkaszerződésem is a jövő évben.
Miért is lennék megijedve? Ha történetesen minden egyes szolgáltató csődbemegy, ahol pénzem van, akkor is vígan megélek, mivel van szaktudásom, amiből igen vígan megélek még a legbotrányosabb gazdasági összeomlásban is. Ha az egyik szakmámból nem, akkor a másikból. Jelenlegi munkahelyemen tapsikoltak örömükben, amikor megtudták, hogy oda megyek... :)
Törölt felhasználó2022. 11. 12. 06:32
Nakedluncs nincs többé ezen a néven, remeljuk visszajon masnevvel es folytatja a kiképzést 🤣
Törölt felhasználó2022. 11. 12. 06:30
Úgy látom h az arcoskodásnak meg lett a böjtje. Az arcoskodokra egyre többen szállnak rá apro baszogatasokkal... 🤣🤣
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen