Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
nekem csak egy nevem van 20 éve (vagy amióta van a fórum)
tekintve, hogy mennyit buktam az elmúlt hetekben USA index certivel, gondoltam egyszer nekem is sikerülhet - gyorsan el is adtam
egyébként először tegnap fogtam rajta 200 pontot és azonnal eladtam (az az új szabályom, hogy 10%-ot mindig realizálok, na 20%-nál el is adtam, tehát nem tartottam be az új szabályomat sem), de aztán visszavettem és megtartottam mára - most így jött ki a lépés
MAI PROGRAM: HÍREKET NEM TESZEK BE. MINEK, MINDENKI TUDJA 14:30 US Core CPI , év/év , március, a várt 3,0%, az előző 3,1% 14:30 US Core CPI , hó/hó , március, a várt 0,3%, az előző 0,2% 14:30 US CPI , hó/hó , március , a várt 0,1%, az előző 0,2% 14:30 US CPI , év/év , március, a várt 2,5%, az előző 2,8% 14:30 US első munkanélküliségi segélyért folyamodók száma, a várt 223 ezer, az előző 219 ezer 14:30 US reálkeresetek, hó/hó, március, az előző 0,1% 15:30 US FED Logan beszél 16:00 US FED Schmid beszél 16:00 US FED Bowman beszél 18:00 US FED Goolsbee beszél 18:30 US FED Harker beszél 20:00 US szövetségi költségvetés egyenlege, március, a várt -115,9 milliárd USD, az előző -307 milliárd 22:30 US FED mérlegfőösszeg, az előző 6,723 billió dollár
Gratulálok! Én nem mertem meglépni... láttam a könyvet, eszembe is jutottál, hogy vagy Mr. 5000 a DAX-ból, vagy Te lehetsz! :)))) ui.: Mr. 5000 is Te vagy? :D
Én holnap nem csinálok semmit. Részvény pozik maradnak. Hosszúra vettem. De nincs holnap is ez feszülten odafigyelos kereskedés. Fusson ahova akar a buli, felőlem, amit Trump vagy Xi holnap mond, úgyis az mozgatja az indexeket...... . Én nem is emlékszem láttam e ekkora napon belüli emelkedést. Szerintem Powell "whatever-it takes" beszéde után se volt ekkora SP, NDX menetelés. Ily rövid idő alatt 2020 tavaszán..... Ha Trump holnap megegyezik Kinaval, mert odaadja Tajvant en'bloc, Xi nek... És megalapitjak közösen az" új KGST - t. " az új Kölcsönös Gazdasági Segitsenyujtas Tarsaasagát, örök barátok lesznek újra... Akkor az indexek holnap ATH rá mennek. 🤣 Ez csak egy fiktív példa, persze egy fikció, de nagyon messze nem zéró az esélye.... :)). Minden is lehet holnap...
Még nem süt a nap teljes erővel, jöhetnek még felhők. Én ma adtam el BUXTL-t délután ... pont jókor. :-) szépen felküzdötték a nagy számlám +3,8%-ra a kicsi -4,76% -ra .. teljes elmebaj.
Vazze előre ezeket a mozgásokat esélyetek sincs kiszamolni. 50-50%. Ennyi. Nem több. Itt anomaliakat kell nézni és híreket figyelni állandóan, ha ilyen izgalmas napok vannak. Nincs munkahely, gyerekkel se focizunk semmi sincs,, csak figyelem.... .... Csak anomaliakra figyelés és azonnal hírek olvasás és lehető leggyorsabb utan követés....Ma biztos volt, a hírt olvasva, hogy Trumpika vissaztancolt, de kinqn rajta hagyta a 110% ot. . Ergo a holnap nem számolható... Figyelem és fegyelem, és anomaliakat kiszurqsa azonnal, és akkor lépni... Ha hosszútávra lőttok, akkor az a nehezebb, mert negyed - fél évre előre be kell vásárolni a pozikbol, vagy részvények öl, a jövőre kell scenairot kesziteni. Na az a sokkal nehezebb szerintem. Sok a bizonytalan változó a függvény analizisben:)) A mai nap könnyű buli volt.....
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)