Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
https://ibb.co/gyhv5tp Nekem van még egy vonalam, amin most táncol ez a márciusi megindulástól fut. Ugye letörtük a közelmúltban de most épp azon táncol újra.
a multkor még volt benne egy minimális felkanyar, amikoris a leszoritorol pattant egy nagyot és onnan csorgattak vegul vissza. ebben remenykedem most is.. 31-ig jo lenne pattanni
A quantum (IONQ, Rigetti) és a mini-atomerőmű papírok (Oklo, Nano-Nuclear stb.) megint nagyot (30 % körül) mentek. Nagy potenciált látok bennük, mert most még nagyon olcsók (10-30$). Azonban ővatosnak kell lenni, mert rendkívül volatilisek. Így csak napon belül, a gép mellett ülve, szorosan rajta tartva a szemünket, RSI és MACD alapján érdemes kísérletezni velük.
A főni megmondta kedden új nap kelt fel a nyugati világra, mondjuk én nem vettem észre.
Törölt felhasználó2025. 01. 22. 05:12
https://www.litefinance.org/blog/analysts-opinions/gold-price-prediction-forecast/gold-prices-boosted-after-trumps-inauguration-forecast-as-of-21012025/ . Arany heti előrejelzés, Idézem: . “Az aranypiac attól tartott, hogy Donald Trump szándéka, hogy véget vessen a kelet-európai háborúnak, megfordítja a jegybankok dedollarizációját és a tartalékok diverzifikációját az arany javára. Az elnök azonban csak beiktatásakor nyilatkozott béketeremtő küldetéséről, így a befektetők homályban maradtak azzal kapcsolatban, hogy pontosan hogyan kívánja meggátolni az ukrajnai katonai konfliktust. Ezzel párhuzamosan Trump arra késztette az országokat, hogy gyorsítsák fel aranyvásárlásaikat azzal, hogy megismételte azt a fenyegetést, hogy 100%-os vámot vet ki a BRICS-tömbre, amely állítólag fejleszti valutáját.”
https://edition.cnn.com/2025/01/21/europe/analysis-trump-putin-ukraine-intl-latam/index.html . Amit láttunk már tegnap amikor Trump az egész világot akarta ellátni a fekete arannyal. Itt bizony nem lesz béke, de lesz is akkor is jó eséllyel az Orosz szankciók maradni fognak. Tisztán gazdaságilag akarja kikényszeríteni a békét. A Moszkva meglepődött. Majd Orbán is megfog….
Törölt felhasználó2025. 01. 22. 04:21
Szerda és akármilyen érdekes ma nem varunk releváns adatokat De folyik a davosi .gazdasági konferencia figyeljük a híreket. Egyelőre nem tudok beszámolni fejleményekről. . Ázsia Kína pirosban indult, Japan erősen zöld . Európa Vajon kiheveri a rossz autóipari adatokat?! . Amerika Beindult a kereskedés de felemásan zártak. Nem latom a kitörő lelkesedést. Szerintem még Trump rendelkezéseit elemzik. Nincs fontos adat. . Ma a TA jól működhet. Tartom egy részét annak amim van. Néha muszály realizálgatni is. Nézzük ma a politikai híreket!
Wizz lehet hiba volt eladni , de én megfogadtam hogy kitárazom 7000-ig tartom max. 4ig-be kéne beszállni csak nem tudom hogy a fenébe. Ma reggel kellett volna de nem voltam éber, aztán már teljesen belódult mire ránéztem
500 ezüst van csak, de félek ám a János féle korrekciótól. Ha tudnám hogy felfelé indul egy 1500 darabot rávennék. Chart egész jól néz ki, a ratio még mindig csak 89. Dxy gyengül. Ideálisak a jelek egy kitöréshez. Hmm
Ricsi forever. De legközelebb akkor, amikor már mindenki fetreng. Az a jelzés. Adtam el El Wizzt ma. Harmadát, mert eleve nem szántam többet 500-nál. De jól néz ki szerintem, lehet hiba volt. Fémeket nem tudom, vettem ma, de én.nem látom amit Pakk és Nedden. Legyen igazuk, van sok pozim, 5000 ezüst, 300 arany, ami 3000-nek számít a tőkeáttét miatt.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)