Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Megbékélek azzal is ha egy x-et kap! Pár napot adok még neki, az "amcsi" helyzetre való tekintettel. ("Gyuribá" valami kitüntetést kapott a szenilis bácsitól, "Elon" miniszter lesz. Bármi lehet! :)) Elég "labilatlan" most a dolog, nehéz lenne eltalálni a tüled v hozzád-ot! ) Nekem nehéz!
Nyilván , hogy nekem hibám nem nagyon van ezt itt mindenki tudja :)))))))))))))), Olvass bele "feketemelos" irományaiba is(Dax topik) és mindjárt ötödik leszek :)) Aztán majd még folytatom sort!!!! Van itt pár nagy koponya csak nem mindenki olyan közvetlen mint Ff, de így van ez jól! Tanuljunk együtt!! 37.100-39.983 a sáv :))
minden év végi pozit tartok - AKKO/APP/OTP TL/RICSI TL/VERTIKAL/4IG - idei első félévben 4ig-t vásárolom tovább - tervezett 4ig poziméret 35%-át felvettem
Meglátás az van bőven .. Már írtam Telekom 1278 körül megállt az esésben .. Az idő neki dolgozik közeledik igaz lassan a jelentés az oszti .. 1400 lőtávolba, MOL beszállás osztalékra pl ma is . OTP szerintem inkább fog végre felfelé mozdulni , mivel tovább esni nem bír . Dunahouse Akteo ÁNY osztalékra már lehet venni .. El is kezdték bár van benne speka felhúzás is .. szóval a nagy hurrá hangulatban 2 hét múlva lehet olcsóbb lesznek .. 😂 De ez az ár még belefér bőven . App Opus jó de akkor féléves időtáv minimum.. Beze Richterje is megkezdte a lassú útját felfelé 😂
Papa ne add fel! Én mostanában hanyagolom a certiket, próbálok rv-ben pozíciókat felvenni. Jelenleg Appennin és Waberers részvényem van. Telekomba valamikor visszaszállok, ma eladtam az utolsó OTP certijeimet is, persze túl hamar, de féltem, hogyha nem tud emelkedni akkor előbb-utóbb esni fog, de örülök minden plusznak és már a következő lehetőséget figyelem. Valakinek van valami jó meglátása, amit közkinccsé is tenne?
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)