Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Jah, nálam ez érdekesen alakult. Volt 700 körüli 4000 rv-m. Eladtam 1050-en. Majd meggondoltam magam, 1-2 hónap múlva elkezdtem visszavenni 1045-ön visszavenni. Láttam, hogy esik még, így 1010-en is vettem, de ott már nem kaptam sokat. Most majdnem az eredeti mennyiségen (-300 talán) ülök. Meg van 1700 certim is. Részvényt még nem tervezek eladni, certit majd meglátjuk. Húh, közben beindultak a fémek.
Még mindig haragszol rám? Tudod, hogy nem ezt mondtam. A geopolitikai, céges , fundás, stb. hírek csak elindítják valamerre, valamelyik pingvin irányába. Mindig a pingvin nyer, csak nem tudjuk előre melyik.
Tegnap vettem záróban 1000 db részvényt, én azt a mai napom 1330-nál dobtam is, kis pénz kis haszon, de ez már zsebben van.:) Meglátjuk, hogy jól döntöttem -e , hozzáteszem általában sosem döntök jól.:(
Ha lenne Én tartanám. Csak sajnos leszálltam róla, részvényem az van de az is 1.000db. elszórtam december azóta csak nézek ki a fejemből hogy ez még hova tud menni.
OFF YouTube videó hozzászólásokból: -Jugoszláviában is a dolgok könnyebb része volt száz évvel visszabombázni egy "el nem kötelezett, virágzó multikulturális államot" egy balkáni káoszba.
Na ki is építette újjá a romhalmazt? (Nem az újjáépítés volt a cél, hanem a káoszteremtés).
Hát, a tegnap USA nem is értem, szépen felhúzták a végére meg kb. ugyanoda ahol kezdtünk. Sok helyen olvastam a Nulla Napos Trade vagy mi ... tényleg ez lesz reggel veszel délben eladod és ebből a napi 0,1%-ot kell zsebre rakni 0,9% kereskedelmi költség mellett? 14:30 Külker mérleg- na ez érdekes lesz, ilyen erős USD mellett.
Kedd van és egészen sok adat jön ma. Persze megint USA lesz a fókuszban. A tegnapi nap nem volt olyan rossz. Még a BÉT is végre megmoccant. A vételi megbízásokért s sikerült lemenni. Így töltöm az arany készletek igaz nem nagy tempóval. . Azsia Ismét felemásan indult, de hiába ez egy nagy térség. Japán végre zöldben indított. Ausztrália pedig nem tudom mit művel de már nem is emlékszem mikor volt a rv. poack pirosban. Fémpiacra releváns adat nem lesz. . Európa Ma a CPI fogyasztói inflációt közlik. Tudjuk a magyar adat kicsit sántít. De most ezzel nem foglalkozunk. 8:30 Svájci CPI- növekedés jót tenne a nemesfémeknek, DXY gyengítése miatt. 8:45 Francia CPI 9:30 Német építőipar - ez fontosabb mint gondolnánk! Csökkenés kedvez az aranynak. , de nem kedvez az ipari fémeknek 10:30 Angol építőipar 11:00 EU CPI - növekedés csökkenti a kamatvágási kedvet így a DXY kosár miatt a dolár gyengülhet. . Amerika Tegnap egészen jól zárt a tőzsde. Remélem zöldül tovább, hogy emelje a kicsit megrekedt optimizmust. 14:30 Külker mérleg- na ez érdekes lesz, ilyen erős USD mellett. 16:00 ISM rendszerű nem gyártási adatok- romló érték az aranynak segítene 16:00 Főműsor a Jolt állasok száma- december erős szezonális hatású de a csökkenés segítené a nemesfémeket. Viszont ne feledjük decemberben voltak nagy leépítések. Megtippelni sem tudom mit kapunk. . 16:00- kor több adat jön egyszerre így a mozgás s komplex lehet. Figyeljünk előtte, hogy vannak e egyenlőbbek. Adatok előtt ugye az óvatos oldalazás lenne az elvárt mozgás. . Kedd van és ma nem nézem még a befektetési alapokat. Majd jövő héten. . TA ma csak hosszú távon lehet megbízható. Zajos lesz a nap. Amim van azt tartom vásárolni nem sokat tudok. Oka nem realizáltam régen és likviditási gondok vannak:) Most kicsit nyugis a portfolióm, de ez most nekem így a jó.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)