Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Valiz
Valiz kedd, 15:22
Előzmény: #25492  farkasfu
Mi a fenének húzod fel magad rajtuk? Csináljanak amit akarnak.  Vedd a kitiltást kitüntetésnek. Jobb nem részt venni ilyen hangvételű beszélgetésekben. 
randomly kedd, 15:02
Előzmény: #25497  randomly
Jajj hule vagyok ... ugyanazok a sorok csak ha piaci akkor az ár van felül ha stop piaci akkor meg a mennyiség ...
randomly kedd, 15:00

Most hogy írom be a stoppot ... miért? Egyik számla iOS a másik Android ... :-)
https://kepkuldes.com/image/t6Ceekj
https://kepkuldes.com/image/t6Ce3uu
Valiz
Valiz kedd, 14:24
Előzmény: #25493  Colombo
Jah, nálam ez érdekesen alakult. Volt 700 körüli 4000 rv-m. Eladtam 1050-en. Majd meggondoltam magam,  1-2 hónap múlva elkezdtem visszavenni 1045-ön visszavenni. Láttam, hogy esik még, így 1010-en is vettem, de ott már nem kaptam sokat. Most majdnem az eredeti mennyiségen (-300 talán) ülök.  Meg van 1700 certim is. Részvényt még nem tervezek eladni, certit majd meglátjuk. 
Húh, közben beindultak a fémek.
Beze
Beze kedd, 14:19
Előzmény: #25492  farkasfu
Még mindig haragszol rám? Tudod, hogy nem ezt mondtam. A geopolitikai, céges , fundás, stb. hírek csak elindítják valamerre, valamelyik pingvin irányába. Mindig a pingvin nyer, csak nem tudjuk előre melyik. 
Colombo
Colombo kedd, 13:49
Előzmény: #25490  Valiz
Tegnap vettem záróban 1000 db részvényt, én azt a mai napom 1330-nál dobtam is, kis pénz kis haszon, de ez már zsebben van.:) Meglátjuk, hogy jól döntöttem -e , hozzáteszem általában sosem döntök jól.:(
farkasfu
farkasfu kedd, 13:26
A geopolitikai események majd eldöntik, többi az smafu..
randomly kedd, 13:15
Ha lenne Én tartanám. Csak sajnos leszálltam róla, részvényem az van de az is 1.000db. elszórtam december azóta csak nézek ki a fejemből hogy ez még hova tud menni.
Valiz
Valiz kedd, 11:33
Úgy tűni  ma  a Telekom napja van. Utolsó chartom alapján 1359 nál van a pingvin.  Egylőre ülök a certiken. Mit gondoltok? 
randomly kedd, 08:20
OFF YouTube videó hozzászólásokból: -Jugoszláviában is a dolgok könnyebb része volt száz évvel visszabombázni egy "el nem kötelezett, virágzó multikulturális államot" egy balkáni káoszba. Na ki is építette újjá a romhalmazt? (Nem az újjáépítés volt a cél, hanem a káoszteremtés).
randomly kedd, 08:08
Előzmény: #25487  randomly
randomly kedd, 08:08
Előzmény: #25484  Nedden
Hát, a tegnap USA nem is értem, szépen felhúzták a végére meg kb. ugyanoda ahol kezdtünk. Sok helyen olvastam a Nulla Napos Trade vagy mi ... tényleg ez lesz reggel veszel délben eladod és ebből a napi 0,1%-ot kell zsebre rakni 0,9% kereskedelmi költség mellett?
14:30 Külker mérleg- na ez érdekes lesz, ilyen erős USD mellett.
Nedden
Nedden kedd, 03:30
Nedden
Nedden kedd, 03:28
https://www.marketscreener.com/stock-exchange/commodities/precious_metals/.
.
A nemesfém indexekben az ezüst igencsak lent van. Olcsó.
Nedden
Nedden kedd, 03:25
Kedd van és egészen sok adat jön ma. Persze megint USA lesz a fókuszban.
A tegnapi nap nem volt olyan rossz. Még a BÉT is végre megmoccant. A vételi megbízásokért s sikerült lemenni. Így töltöm az arany készletek igaz nem nagy tempóval.
.
Azsia 
Ismét felemásan indult, de hiába ez egy nagy térség. Japán végre zöldben indított. Ausztrália pedig nem tudom mit művel de már nem is emlékszem mikor volt a rv. poack pirosban.
Fémpiacra releváns adat nem lesz.
.
Európa
Ma a CPI fogyasztói inflációt közlik. Tudjuk a magyar adat kicsit sántít. De most ezzel nem foglalkozunk.
8:30 Svájci CPI- növekedés jót tenne a nemesfémeknek, DXY gyengítése miatt.
8:45 Francia CPI
9:30 Német építőipar - ez fontosabb mint gondolnánk! Csökkenés kedvez az aranynak. , de nem kedvez az ipari fémeknek
10:30 Angol építőipar
11:00 EU CPI - növekedés csökkenti a kamatvágási kedvet így a DXY kosár miatt a dolár gyengülhet.
.
Amerika
Tegnap egészen jól zárt a tőzsde. Remélem zöldül tovább, hogy emelje a kicsit megrekedt optimizmust.
14:30 Külker mérleg- na ez érdekes lesz, ilyen erős USD mellett.
16:00 ISM rendszerű nem gyártási adatok- romló érték az aranynak segítene
16:00 Főműsor a Jolt állasok száma- december erős szezonális hatású de a csökkenés segítené a nemesfémeket.  Viszont ne feledjük decemberben voltak nagy leépítések. Megtippelni sem tudom mit kapunk.
.
16:00- kor több adat jön egyszerre így a mozgás s komplex lehet. Figyeljünk előtte, hogy vannak e egyenlőbbek. Adatok  előtt ugye az óvatos oldalazás lenne az elvárt mozgás.
.
Kedd van és ma nem nézem még a befektetési alapokat. Majd jövő héten.
.
TA ma csak hosszú távon lehet megbízható. Zajos lesz a nap. Amim van azt tartom vásárolni nem sokat tudok. Oka nem realizáltam régen és likviditási gondok vannak:) 
Most kicsit nyugis a portfolióm, de ez most nekem így a jó.
Valiz
Valiz hétfő, 19:21
Előzmény: #25479  farkasfu
Beze sem iszik alkoholt:-)) és nehogy ilyet tégy. Biztos vagyok benne, hogy egyszer majd találsz majd valakit, akit szeretettel megvendégelhetsz. 
randomly hétfő, 19:04
Bocsi nem ezüst csak világ gazdaság https://www.facebook.com/share/p/18qhgXPUM7/?mibextid=wwXIfr 

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek