mindenesetre most már én is partvonalon kívülről nézem a történéseket ,pozíciót is valószínűleg ha nyitok az már holnap lesz,ha csak valami nagyon durvát nem mondanak ma,nem valószínű szerintem
USD-HUF esetében még a múlt héten ha jól emlékszem 267 környékére mondtam,hogy onnan már fordulnia kell ,ha az törik akkor nagyobb esés jöhet,de havin néztem és havi alázárás kell hozzá,az meg azért még elég messze lesz , a mai napi záróba tisztább lesz a kép,remélhetőleg.
8-4 óráson és az alatt nézve simán beszakadhat 20 után,naposon 50 %,hetesen és havin inkább long a várható irány,azért remélem FED-ig inkább a longosok zárják a pozikat
a mai és még egy (december); ahhoz, hogy szeptember is legyen, vagy a várt feletti inflációnak, vagy nagyon jó munkapiaci adatoknak kell napvilágot látni..
szerintem sokkal inkább egy semmilyen nyilatkozat a valószínűbb
kivárnak inkább
biztos nem mondják azt, hogy nem emelnek többet, inkább azt, hogy figyelik a folyamatokat és egyelőre tartják magukat az eredeti tervhez
ha belegondolsz egy gyenge árfolyamról sokkal könnyebben tudnak emelni, ráadásul elinfláltak egy halom pénzt
szerintem is 25 bp up (ha nem, akkor az eurusd 1,1460-ig meg sem áll), DE ennek ellenére gyengülhet a dollár; a monetary statement a lényeg!!; Ha az alacsonyabb inflációt egyedinek gondolja a FED akkor jöhet a dollár erő, ellenben, ha lejebb viszik a várokozásaikat e tekintetben akkor érezhető dollár gyengülés lesz!!
de azt írtad hogy akár 265 is lehet
annyit nem esik az euró nyilván
vagy nem értelek:(
ha viszont felmegy mondjuk 290-re a dollár akkor sem fog annyit erősödni az euró a forinthoz képest
jól látom?
nekem ez volt ugyanis a koncepcióm, tudom, az mondjuk tök mindegy
már fáj a fejem:)
Ha az USDHUF-on bukni fogsz akkor jó eséllyel olcsóbban fogod tudni megvenni a hiányzó EUR(HUF)-ot is. Úgyhogy e tekintetben sztem nagy baj nem érhet (ahhoz képest, mintha most vetted volna meg a 100k EUR-t)
EUR/USD