köszi
írtam, hogy nem tudok kereskedni, most vettem és remélem jó lesz - bár nekem az lenne a legjobb, hogy az euróhoz képest erősödne sokat, mert végül eurót kell vennem:)
a világvége várás nincs, bár, Te írtad, hogy a 400-as euró sem elképzelhetetlen (és veszel is cash-ben ha jól értettem) az nem világvége? :)
Az a baj, hogy sokszor azt sem tudom, hogy éppen miről beszélsz. Remélem Te igen, bár úgy érzem, hogy néha egy kicsit túlságosan izgatott vagy és csapkodsz össze-vissza. EUR, USD, HUF és ezek különböző konbinációja. Nyugi, nem szalad el egyik sem, jó eséllyel jó lehet a 273-as dollárod. De azért azt ne feledd el, hogy a képlet egyik összetevője a Ft, amire nem sok hatással van pl. az amerikai munkanélküliségi előrejelzés. Úgyhogy még olyan is lehet, hogy a dollár kilő az euróval szemben, miközben a forinttal szemben gyengül. Én továbbra is azt mondom, hogy az euro, meg a dollár vásárlás az a világvégére váróknak való, ha masszívan spekulálni akarsz bármelyik kereszttel akkor célozd meg a forexet. Ezeket a híreket, főleg az ilyen előrejelzéses semmiket meg nyugodtan felejtsd el, helyette nyisd meg a chartot, abba bele van "írva" minden, csak meg kell tanulni olvasni és akkor 90%-ban technikailag kereskedhető. Szóval csak nyugodtan és pozitívan! :)) Közbe én meg gazdagodok! :)
A délután long kitörést vissza tesztelte,addig amig az nem törik nem mondanám,hogy short,mint FED elött írtam 8-4-1 óráson tudna szakadni de ehhez azért szerintem este is kellene folytatódni az esésnek különben kioldalazhat belőle.
Aki lekereskedte a 20 óra elötti 15 perces short jelet ami 1.12 környékére mutatott annak gratulálok,én nem mertem a két piacmozgató hír közben poziban maradni.
Ahogy nézem most dobta el 4 óráson
nem értek hozzá, tényleg egy pillanatnyi ötlet volt h most vettem privátbankon keresztül egy telefon volt
nekem a dollár túl kiszámíthatatlan
holnap kiderül még két stikli trumpról és összezuhan, vagy épp ellenkezőleg, kilő
bár utóbbinak nem látom okát, bár, ahogy elnézem 2 éves távlatban a 275-285/90 forintot megcsinálta ötször
Egyelőre öröm bódottá van! Részzártam megint 1,12150-nél és maradt még egy jó adag föntről. Ha így marad a mai gyertya akkor számomra a folytatás nem akkora kérdőjel már. Ha meg még tudunk esni valamennyit (azt már holnap is ráér), akkor holnaptól még szétshortolom az összes szintvisszatesztet is. Ehhez azért jellemzően 1,11600 alá kéne bekerülni, ha megint itt stabilizálódik akkor még részzárás fog menni.
Ha megnézed a tavalyi évet amiben szintén sokszor nem voltak jók az adatok és sok kamatemelés se volt,az idén szerintem több lessz,és ha megnézed az árfolyamokat így is 268-304 sávba mozgott!Innen könnyebb kilőni mint 300 ról!Kinek mi erről a véleménye?
úgy értem, hogy most éppen lejjebb vitték az infla előrejelzést, amit persze legközelebb simán felhúzhatnak, miközben tolják le a munkanélküliség előrejelzést és leépítik a mérleget
tehát nekem ez továbbra is a kamatemelések felé mutat, ugyanakkor nagyon visszafogott a kommunikáció, ami teret ad a spekulációnak - ezt pedig az apróságok mozgatják szerintem pl. minden kis adat tolni fogja az árfolyamot ide-oda
persze nem értek hozzá, de ahogy látom 272 fölé mentünk akkor már nem félek:)
akkor ez most tényleg felemás lett
lejjebb vitték ugyanakkor ott a mérleg
ez azt is jelentheti, hogy nagy lesz a hullámzás az árfolyamban egészen szeptemberig?
egy jobb infla adat egy rosszabb munkanélküliség szám és ugrik ide-oda?
EUR/USD