Jelenleg a mai aljtól számított emelkedés 3-ik hullámcsúcsánál járunk, az 5-ik minimálisan 114 körülre mutat, ez még ma elérhető. A nagyobb, 11-étől formálódó alakzat még kérdéses.
Vadi, visszatérve délelőttre, elképzelhető, hogy pár napon belül elérheti az UsdJpy a 114,70-t, s talán fölé os mehet?
Törölt felhasználó2016. 02. 26. 15:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
Hát igen ez az adat méltó volt a héthez. Rossz adatok az EU-ból, egy jó egy rossz az USA-ból.
Én azért ennyire még nem szaladnék előre :) De a ki be ugrálásba nagyon is igazad van. Egyébként tavaly december óta emelkedő a trend, ha minden jól megy, most fogja csak érinteni az árfolyam a trendvonalat. (1.093). Ott majd elválik, hogy megtört-e a long :) Maradt egy szép rés a múltkori felrohanásban (1.093-1.107). Azt töltögeti az árfolyam. Az USA-nak az is komoly lazítás, ha folyamatosan erősödik a dollár, nem kell hozzá plusz kamatemelés.
Szia, valószínű, hogy a február 11-től formálódó alakzat közepe épül ("b" hullám), ami sokféle lehet, széles sávban pattoghat. Az látszik, hogy az alj óta korrektív szerekzetekből épül, ezért expanded flat is lehet, ekkor új aljat is üthet, mielőtt meglódul 1.12 körüli tetőzéssel - már ha EF lesz.
Szia,
ma vettem pár ezer EUR/USD certit, egyelőre csökken. Van esély fel még ma szerinted?
Egy fordított fej-váll alakzatra vettem, meg tegnapi előtti dojira. Köszi
Hát az éjféli inflációs adatok elég rosszak lettek, de nem volt rá túl heves a reakció. Talán nem lesz elég a fordulathoz. Közben a dollár is veszít az erejéből USDCAD lefelé NZDUSD pedig felfelé tört ki az ékből.
Az EUR is erősödik, már a csatorna visszateszten is túl van. Úgyhogy simán lehet, hogy USDJPY itt egy picit elakad a dollár gyengélkedése okán.
11-kor EU, 14:30 USA adatok lesznek, úgyhogy lesz itt rángatás ma is.
EUR/USD