....és akkor gondolj a P/L -re!
:)
...használt kocsi? Ilyen gondolataim most nincsenek. A Vitara viszont mostanában többször bejön. Eredetileg Q7 volt az elképzelés, de cca egy éve, ott 25 környékén kiestem a ritmusból és elbacctam a dolgokat. Persze nem én vok a hibás, hanem ez a pusztulat csárt. Mert mindig össze-vissza megy. Sosem azt akarja, amit én....
:)
leül az asztalhoz oszt' a kis pamacsot alul szép akkurátusan beszámozza, aztán a C-hez érve anyukája kikiabál neki a konyhából h. "Kihűl az ebéd fiacskám!"...
Mit értesz azon, hogy: "....Igazándiból minden TF-en (H1 és afölött) nagyon fostos a kép....." ?
Mit látsz, amit én nem?
Nekem azért nem teccik ez az egész, mert jan óta itt vagyunk ebben tili-toli sávozásban.
Majd kiderül. Elég vegyes adatok jöttek a héten(inkább minuszos), de különösebben nem rázta meg.
Korrekciót csak azért várom, h jobb beszálló legyen shorthoz.
A kimaradó kamatemelés kontra EKB döntés azért kiolthatja egymást.
"Ez kb azt jelentené, hogy bármikor is lesz a kamaty, akkor lesz egy leszúrás 1 felé (most csak cca 800 pötyi) aztán rájönnek a yenkik, hogy nem jó ez a helyzet és visszarugóztatják ebbe a mostani sávba..... "
ha mondjuk egy "hű-de-hej-de merész" 0,25%-os kamatemelés után a FED rükvercbe kapcsol akkor mélyrepülésbe megy át az USD árfolyama
nagyon rosszul néz ki az, ha még ennyit sem bír ki az amerikai gazdaság...
Ez lenne a paritáshoz vezető hullám?
hmm.
paritás idén?
hát... nem tudom.
ahhoz azért még kellene egy-két fundás dolog (EKB könnyítés+kamatemelés stb.), de tény, h medvéknek áll éppen a zászló.
Lehet nagyobb TF-n rosszul kalkulálok, de MOST nem számítok ilyen sima lefutásra.
Szubjektíve a korrekció érdekel(1.1087?, 1.1150?, 1.1233?) aztán majd meglátjuk.
igazából lehet. akkor remélem majd 1,1099nél ez eszembe jut és ott fogok profitot zárni :) viccet félretéve elképzelhető, hogy csak 270 pip visszakorrekció lesz, mert minden lehet, de én ezt a paritás dolgot már nagyon régóta hallom, de ez csak 13 évvel ezelőtt volt utoljára, így még eltarthat néhény hétig amíg bekövetkezik - ha egyáltalán...
nagyon úgy néz ki, h rápróbálkozik az 1.0807(?)-re, amely az utolsó 1.08 körüli alj volt előzőleg.
kicsit bánom, nem voltam optimistább, mert TP2 1.0830, de TP1 1.0940 zártam.
pont erre gondoltam én is tegnap mikor longba léptem. a visszakorrekció mértékét kb 370 pipre vizionálom. amennyiben marad a támasz 1,0830, akkor a visszakorrekció és így a céláram 1,12 körül lesz.
EUR/USD