bocsáss meg, nem akartam gúnyolódni. tényeket közöltem. még azt sem mondanám, hogy különösen jó napom van, mert nekem ez a fórumozás úgy tűnik nem jön be. a tréder topiktól ma elköszöntem, de itt ezt még nem teszem meg. egy rövid önvizsgálat után, úgy gondolom nem jellemző rám a téveszmék és érzékcsalódások. sőt a gondolataim, érzéseim és cselekedeteim között szoros összhang van, így nem szenvedek tudathasadásos elmezavarban. az sem baj, ha valakinek más véleménye van, viszont azt nem árt indokolni.
ahogy gondolod. én sem aggódom, pedig van longom. reggel óta a visszakorrekció 50 pip lett, de nem aggódom, mert jelenleg a nyereség 127 pip. nem aggódom, mert ezen a traden már nem fogok veszíteni.
én 1.1125 raktam a belépőt, de addig már nem jött le, az első TP 1.1270 raktam..
nekem ez 150pip jelen viszonyok között(értsd kamatdöntő ülés előtt) elég lett volna boldogsághoz.
az elmúlt napok, hét szöszölése után ilyen 250-300pipes vagy nagyobb mozgások megfogására nem is kalkulálnék...ezen a páron.
EUR/USD