Üdv.,
Talán valamiféle kezdő LD lesz a megoldás egy jó kis szívatós exp. flat 2. hullámmal?
...most szvsz még bele is férhetne ha nem megy feljebb, és jöhet lefele egy 'zúzós' C 1.0970-re...
...bár lehet csak álom marad :-D
Két korábbi rövid távú scenario erősödött meg tegnap és ma (a harmadik erősen bearish, most még kevésbé életszerű nálam, azt egyelőre hagyjuk). Az egyik szerint július 21-től "abc" formálódik, ennek "c" ágát látjuk lassan tetőzni (~1.12 körül, opcionálisan ~1.13 környéke) a még mindig formálódó X részeként. A másik szerint már az elejét látjuk a felfelé tartó Y-nak.
Mindkét esetben most még sanszos, hogy 1.10 - 1.09 közé visszajön majd a jelentősebb fel előtt.
Meglátjuk. Mai long zárva, short 1.11 körül zárul vagy stoppolódik.
Nagyon alakul a W1. Akkor (juli 21-én): link
Most: link
D1-en is jól néz ki, de sok a zöld. Kellene egy kis piros és itt van fan 61.8 és a kumo is. Igaz ez elég keskeny, valószínű könnyen átviszi, pláne ilyen erővel, ahogyan jött fel.
Nálam minden long zárt, minden EUR keresztben.most azt kell mondjam kicsit pesszimista voltam TP-k megállapításában, így marad benne némi opcionális haszon.
1,12-ig nem sok ellenállást látni az azonnali longos nézetben, sőt többször tapizott 1,1450 környéke látszik inkább.
A havi csárt pedig 1,18-1,20-ig problémamentes.
Sajnos annyira nem bíztam benne, h a régi pozi méretben kössek...június óta óvatosabb vagyok.
ettől függetlenül, ha még egy ilyen kijönne a hónapban, akkor végül is öröm van.
EUR/USD