Ahogy kedden vártam, a H4 50-e kicsit visszaverte, ezzel kialakult egy dupla alj. Így újra az emelkedés a fő csapásvonal legalább 1.1120-ig, előtte egy kis akasztás 1.1040-50 körül. Természetesen OWS alapon.
Sziasztok, olvasom h még mindig nem értesült mindenki az ide és más topikokba felrakott fórimtaliról.
Bárkit szivesen látunk(mindannyian ismeretlenek voltunk egymásnak), eddig két alkalommal szerveztem/tük, sikeres volt. Ezért amíg van aki eljön szervezem rendszeresen.
Nagyon jó hangulatban telt, eszmecserét folytattunk stratikról, jókat nevettünk a kínjainkon-ami kiderült akad mindenkinél bőven.
A helyszín: link
Időpont: július 31 péntek 16-23h-ig(legalábbis az étterem ekkor zár, ott eddig)
Nincs kötelező fogyasztás, mindenki fizeti amit iszik/eszik magának.
Ha kapok email címet beraklak Titeket a körmail címlistába, így egymást is elérhetitek későbbiekben.
emerald07kukacfreemailponthu
Néhány nick akik visszajeleztek h jönnek:
Nella, Cézár, fxboy, bobsurf, lulo, Madonna, La mamma, bandyta, oil, obsibisa, remélem sjani(onnan_toltam_pozit)is.....hirtelen ennyien jutnak eszembe.
Eddig 12főre foglaltam asztalt, esetleg ha többen lennénk jó lenne tudni, mert foglalok esetleg még...
Szia!
Mindenki kapott meghívást. Emerald több totyikban, itt is, nyilvánosan szervezte, mindenkit szeretettel meghívott, korra, nemre, számlaméretre, stb való tekintet nélkül.
Ne légy cinikus. A nagyágyúk nem itt vannak, ahogyan mondod, többségünk kispénzű okoska. A nagyágyúk más kontinensen élnek/szaporodnak, a honi magyarok csak "karogo bugaci oberokosok".
Sztem gyere el! Szeretettel várunk!
:)
Magyar nyelven szerintem nincs.
Ha érdekel, keresel valamit nem biztos, hogy fórumon fogod megtalálni. Az információ nagyon decentralizált, és fragmentált, csúnya szóval, csúnya szóval töredezett. Ha össze akarod rakni a képet azt nem egy hírportál alatt fogod megtalálni. Amire szerettem volna rávilágítani , hogy az itt fórumozok többsége <include myself> amatőr aranyásó. Szakmai elmélyülést inkább egy intézmény (egyetem) falain belül és a kötelezően letöltött évek után egy Ph.D fokozaton belül (alatt, után) keress, k...rva sok munkával. Jobb ha felébredsz. Ami szakmai (azt senki nem osztja meg) amit megosztanak az horog (csali) a marketingesek részéről, a többi pedig a sorstárs (akik között is elég sokféle van) a milliomos hobby tőzsdés (neki nem számít 1-2 millió, az estmédiásokig, akik annyi pénzel játszanak, hogy még egy MOL részvényt sem tudnak megvenni)
utalva a Lulo nevű user hozzászólására
itt senki nem tud semmit, aki tud az meg
maximum olvas
Másik lehetőség, hogy fejen állva mutatkozom be, hogy sziasztok helloleo vagyok!
Törölt felhasználó2015. 07. 22. 22:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kedves Nella. Szeretnék érdeklődni, hogy egy ilyen tőzsdetali hogy zajlik? Bemutatkozik mindenki a nicknevén, vagy a saját nevén, vagy mindkettő? Mert ha én bemutatkozom, az olyan hülyén néz ki, hogy hello nullaháromhétnullahéthétháromnégy vagyok.
EUR/USD