jelenleg elég egyértelmű a trend hetesen, hónaposon ta alapon- oldalazó pull back
funda alapon pedig kicsit még mindig a dodo javára billen a mérleg
a közbeszéd szerint ))
Elképzelhetőnek tartok még egy kisebb leszúrást, de lassan inkább átállok a longos oldalra 1.16-1.17-s célárral egyenlőre (ha nem megy lejjebb), még az esetleges usa kamatemelés előtt
Ismét nem okozott csalódást az OWS (8157). Beérkeztünk a kijelölt célzónába, bár az út rögös volt és lényegesen tovább tartott a tervezettnél. A jelenlegi állapot:
hát oszt nekem mindegy, csak amikor itt longot nyitsz, akkor a másikon shortot nyitunk.
Végül is, ha valaki vérlongos, akkor nagyszerű lehetőség eurusd-ben és usdeurban is kereskedni, mert tökmindegy mi van, csak longot kell nyitni, az instrumentumot kell csak váltani. És év végén meg el lehet mondani, hogy minden hullámot végiglongoltál.
:) 18.44 pl! századra szoktam benne a belépni! Nem tizedre meg 150 forint kábé, meg 250 ide meg oda közben meg 500-zal lentebb:)).... Vagy a mostani kitörétst nem tudom hányan fogták meg... meg lehet kérdezgetni a otp topikban :DDDD... Értéket dollárban mérünk, torzítás mentes csártot , dollárban csinálunk.... Szedd össze magad. Trendet dollárban látunk... Richter, Mol... Használd az eszed, és légy szerény!
Nem tudom, miért nem csinál magának egy usd/eur totyikot? Aztán ott ellehetne....
Lehet, ő is erdőlakó, mint veresbundás. Majd egyszer ez is elkezd búvárkodni...
:)
Hátrafelé.. vagy háton búvárkodó Makkosmária...
Miket kell megérnem öreg koromra?
Szerintem ebben az évben nem emel kamatot az USA, Yellen csak utal rá, s ez elég több százalékos dollár erősödéshez. Persze most az emelés van árazva, de talán 1,08 erős támasz.Ha törik, lehet 1,05 is. Múlt héten elég sokan még 1,14 körülről beszéltek..
EUR/USD