Kennedytől azt tanultam, hogy minden impulzív emelkedést tekintsünk abc-nek, amíg a piac meg nem cáfolja.
Ha megcáfolja, egy trükkös, de lehetséges számozás hozzá, és EWT szabály szerint tudjuk, hogy ekkor a piros vonal a határ 12345 esetén, ha elindul lefelé korrektív szerkezettel.
szerintem 'C-of-4' legvégén vagyunk és talán már el is kezdődött az 5-ös, ami majd 1.04xx alá viszi... az ellipszisben látható alakulat sztem teljes egészében korrektív:
EU: a képen egy korábbi alternatíva szerinti számozás és báziscsatorna hozzá. Röviden ~1.113 illetve az alsó piros vonal fölött maradva 1.16 fölötti a célár stopok szárnyán repülve.
Admiralt javaslom, support furcsamód munkaidőn kívül nincs, viszont korrekt társaság. Londoni irodával szerződsz, 20 mFt-ig védett a tőked. Markets csomagot javaslom.
....pedig jó esély van rá. link
Aztán majd onnan mehet 1:1 felé, alá...
...mert a FEDnőn túl azért a másik öregasszonyban is dúlnak a balhék...
- Mi lesz Cameronnal? Összáll Putyinnal?
- Görögök (a spanyolok és olaszok is) a szovjettel cimborálnak. Nagyon kell az a suska...
- Finn rokonainknál is gáz van.
- A Baltiak ismét CCCP lesznek? Valahol komolyabban (Krim, Donyeck nudli volt) is ki kell próbálni az új Armatákat...
....hogy csak néhányat említsünk.
Jamie Saettele is elkezdte felfedezni a lehetőségeket. Nem a tutit,csak sok le után valamiért furcsa a fel, de milyen izgalmas, mert az agy még nem állt át, lehet csak próbálják
EUR/USD