Én úgy gondolom,hogy lesz egy felkör 1.2170 környékére,majd onnan le egy alacsonyabb mélypontra 1.1870-1.1921 szintekre.Utána már nem fogja elérni az 1.21-es szintet....
(szubjektív)Kalkulációm szerint 1.2024 volt az utolsó szint ahol kellene valami ellen reakciónak történie(ha alá megy akkor tanaácstalan vagyok, újratervezés), de 1.2028-nál "megakadt"... 1.21-05-10 max most igy elsőre. Az ereszkedés/esés trendvonalát meg kellene törnie, h valami érdemi korrekció/visszahúzás legyen.
+ s fundas háttér is változott ... növekvő kötvény hozam, inflációs nyomás... na persze ez nem az ami fordulatot jelent( lehet átmeneti lesz), de mindenképp változás a nyár hoz képest. De erről sokat írtak az okosak.
Simán lehet még dupla alj is... Ugyanakkor. A fordított fej/váll gyorsan elbukott.(Túl szép lett volna.) Őszintén szólva az elmúlt két hétben bár felfelé jött, de a jó kezdett után korrekciós lett a mozgás.Nem is találni egy 3. Hullámot a mozgásban- legmeredekebb és leghosszabb, de hol is?gyorsitó csatorna? Az eddigi esés 61% fibojan fordult és ahogy kell intenzíven esett ahogy egy fordulathoz illik és egy kezdődő harmadik hullámához...persze a B hullám is tud így megindulni viszont akkor C jön és meg mindig nem az új csúcs. Az eddigi emelkedő csatornából kiesett(meg nem zárt kívül + divergencia) Bull még áll.De más lehetőség is erősödött a képben.
Őszintén szólva számítottam arra( kerestem a jeleit), h egy dupla aljból indul új csúcsra. Mivel az elmaradt ezért (is) gondolom h csak egy 4.hullám ez. Vagy volt ez.
Mint írtam korábban szerintem hiányzik meg a 5. Hullám így kell meg egy új csúcs a múlt évben indult emelkedés korrekciója előtt. A kérdés csak ugye a hogyan és mikor🤓
EUR/USD