Ha hiszünk az alakzat szabályainak a minimum cél nem megy túl az eddigi csúcson. Bár a lényeg szempontjából mindegy mert mindenképpen long mellett szól. Alakzat vagy Sem már két hete a mostani cél árakról beszéltünk itt csak a lefutás, pontosabban felfutása kicsit kacifantosabb lett mint elsőre látszott - mondhatni a szokásoknak megfelelően. Nekem az utóbbi fontosabb s daytrade miatt. Aki pedig beül és kivár annak fontosabbak a középtávú célok.
A februári aljról indulva egy emelkedő csatorna húzható be. Annak felső trendvonalat érte el 1.2235-40 körül (nálam rajzolva). További emelkedéshez ki kell lépnie a csatornából( de az akkor valami egészen más lesz mint eddig) vagy oldalazni kell, h teret nyerjen. Fura, h jen egész máshol tart...
Megindult... :) Benne volt ez is. Mondjuk azt már kevésbbé, ha már lenyúlt likviditásért kicsit korán fordult. Mélyebbre kellett volna menni. Majd kiderül h így van e, de ez így elsőre így is ugy is vagy inkább ehhez is ahhoz is kevésnek tűnik nem vagyunk beljebb csaj kicsit lentebb.
Egy kis skalp ebben a reggeli mozdulasban. Lehet ennyi is volt nekem mára. Délután ránézek adatok után. Tiszta bullish technikailag amit beszéltünk de nem tetszik meg se. Kivarok.
“Dráma”elmaradt... most is... :) Powell szavai adtak egy kis mozgást( usdcad !). Olyan mintha nem lenne likviditás a long célok( egyelőre az 1.2240-60 ig felmerülőkre gondoltam)elérésére. Megjegyzés: kötvényhozamok emelkedtek Ha BTC emelkedik dollár nem tud érdemben erősödni... kezd a korreláció látszani.
Jen utolsó emelkedés 61% fibóra jött le, napos trendvonal(csatorna alsó vonaláig), délelőtti H4 fordító gyertya tövéből lehette shortot indítani s kb 60 pipet bezsákolni.Megvárnám a trendvonal törését a további shorthoz, az jelzi, h az utolsó aljról indult emelkedés korrekciója megindult. (és/vagy egy visszahúzást kb 105.25-ig).
EUR/USD