Igen-igen. Azért elég gyászos ez a kereszt csak hirekre mozdul....amerikai elnök választás,FED, covid pánik+brexit....egyébként pedig csak fingszeletelés sokszor. visszanéztem 4-5évre az akkori a napi átlag pip sokszor a maiknak kétszerese...
Micsoda napos gyertyák lettek a dollár kereszteken... rakéta kilövés .... + holnap. Ezt a hisztériát ami ma lement a fonton is 300+ pip le 300 vissza....
Ahogy néztem több dollár kereszten is H4 fordító gyertya. Eurusd különösen AUD, NZD, CHF, JPY is záró H4 gyertya formáció. Ennyi volt Asszem lefelé valami korrekciószerű, de csak visszahuzas lett. Meg mindig túlvett de meg van a Biden csomag csak meg kell szavazni...
Ez kell a fontnak...!!! 100 pipes gap lefelé, 100 pipes éjszakai esés, + 100+ Pipes esés egy órával nyitás előtt.... Nem is értettem híva a francba nyomják felfelé mikor képtelenek megegyezni ...4 év se volt elég.
Mit szólnál esetleg 1,2376-hoz? Teljesülne 1=5 egyenlőség, a 4. hullám 2,618-szorosa is itt lenne, dec. 22-én itt érinthetné az emelkedő csatorna tetejét, szóval szerintem szimpatikus együttállás lenne: http://keptarhely.eu/view.php?file=20201217v02uhuw6r.jpeg
EUR/USD