Kösz a vigasztalást. :) Próbálok nem aggódni. :) A tegnapi napra sem kaptam "Daily Comfirmation"-t. Két számláról van szó, két néven futnak, egyikre sem kaptam az elmúlt két napra. Írtam a magyar irodának, két csatornán is, de nem válaszoltak. Most beszéltem velük telon, ígérték, hogy utánanéznek a problémának.
Tegnap 23:05-kor küldték, és nem volt tranzakcióm. Akkor rosszul emlékeztem. Előfordult már korábban hogy nem jött, akkor valszeg nem csak tranzakcióm nem volt, hanem nyitott pozim sem. A lényeg, én nem látok okot az aggodalomra (ettől még lehet).
Az éles számlára minden nap, magyar 23:02-05 körül mindig megérkezett a napi jelentés. Akár volt, akár nem volt mozgás a számlán! Ez a broki törvényi kötelezettsége. 9 év óta, először az AM AS, utána az AM UK számlákon is. Minden nap, Tallin-i 23:58-59 -koz számláznak. A postafiókban pár perccel később ott a levél, de ott már természetesen a magyar időbélyegzővel, így adódik a magyar 23:02-05 . Most magyar 21:11 van (ott 22:11) a tegnapi értesítő még nincs sehol, kb 22 órás késésben vannak. Remélem csak késés, s nem valami más, komolyabb gebasz. Magyar idő = CET = UTC+1, nyáron = CEST = UTC+2
Sziasztok! Akik az Admiral Markets-nél vannak, kaptatok ma "Daily Confirmation"-t ? Jó rég óta van számlám ennél a cégnél, de ilyen még nem történt. Remélem rendben van a cég. Vagy kezdjek el aggódni? ...
Kitörés visszatesztje is meg volt elméletben adatok előtt. USA adatok sz*rok lettek meg se mozdult... GBP, CHF és JPY kereszten dollár ellenben erősödött...
Szép is lesz az... Csak ez a köztes sz.rakodás. Hanyagoltam kicsit, gondoltam a héten újra ránézek de időpocsékolás. Most már mondhatom lassan...talán jövőre jobb lesz...
Eddig minden visszatesztre nagyívben b*szott... 1.15 visszateszt elmaradt, 1,20 visszateszt elmaradt.... S megint a fingszeletelés... Botrányosan szar lett ez a kereszt. Korábban is korrekciós fázisban tudott érdekes lenni, de cserébe volt mozgás is.Most meg átfedő gyertyák sorra(M5/M15 is) skalpolni is se nagyon.
Há igen tudsz ugyanakkorát nyitni, de ahogy irod nagyobb a mozgastér, pont ez a veszélyes benne. Mondom vannak kivételek, de én arról a kb 90% ról beszélek aki ugyanígy van. Van nagyobb mozgástere. Elmegy minúszba a pozi na akkor fejjebről shortolok és igy kezdődik a lépcsőzetes kockázatemelés mignem a marginszint 100% lesz és ott már imádkozhat az ember. Sok éve csinálom kb és sok tapasztalat, ha ez számít. Az 1:500as áttét a mohóságra egora bíztat. Türelem ellen van.
EUR/USD