Ma nem kötök ezen a kereszten....USDCHF volt egy longom...várok...RSI H4-n egy háromszögben mozog...ha kitör valamerre akkor talán lesz nagyobb mozgás Neked szurkolok.
dollár indexen egy dupla alja sáv alakult ki H1/H5 annak törése jelzi majd a nagyobb mozgást. Másik irányba egy ék háromszög forma kérdés teszteli e annak trendvonalat.
H4 van egy doji és utána készül egy bullish gyertya. 1.1852 felett(nyitó ár) fordulós jelzés. Annyira fing mozgása volt, h megerősítés után lépek csak poziba. Mondjuk fundás alapon ahogy az euró szinten maradását nem igen értem hiába közel a vakcina(állítólag)...korlátozá sok, autóipar rotyon, pártunk és kormányunknak hála függőben a költségvetés és a külön támogatások kérdése, ECB QE harangozott be... USA adatok rendre jobbak igaz ott is járvány.
azért tréfás, h USA szezonban olyan mintha állna a kereskedés...egész nap cefetül mozgott, de nyitás óta alig mozdul...mire várunk? lemaradtam valamiről?
Nem tudom. Korrektív szerkezetben jön felfelé. 1.1852 felett kezdene érdekes lenni. Gyakorlatilag abban a 25 pipes savban sz.rozik amit reggel alakított ki... zárnék a helyedben(ahogy zártam is minden eurusd-n)-
Két vételi megbízás teljesült.A 1.1821-es szintet kétszer megjátszottam.Most nyitva van az 1.1821 és az 1.1836....Nem tudom itt volt az alja és akkor fordult,de meddig? Vagy zárjam 1.1845-nél?
Asszem mára ennyi volt... csinált egy csatornát lefelé annak alsó trendvonalan csoszog. Kellene egy oldalazas vagy egy csatorna törés a további folytatáshoz. Szvsz.
Úgy érzem most longokat kell nyitni 1.1789,1.1807,1.1813,1.1821,1,1836 a zárást 1.1889-1.1913 közé teszem....Utána lehet egy fordulat akár 1.16-1.17 közé.Teljesen kiszámithatatlan a piac.A koronavírus második hulláma az egész világot sokkolja.Egyre több a korlátozás,hihetetlen károkat okozva a gazdaságoknak.Biden rendezni fogja az USA- Irán közötti kapcsolatokat.Megjelenik a piacon az iráni olaj. Az EU helyzete eléggé instabil.Aláirták a szerződést a világ legnagyobb kereskedelmi egyezményéről az ASEAN országok és Kína,Japán,Dél-Korea,Ausztrália,Új-Zéland.Itt nincs és szinte nem is volt járvány. 2.4 milliárd lakos,1.5 millió beteg, 33 ezer halott....Ezen érdemes elgondolkozni....
EUR/USD