Ultraoptás lesz itt... EWI bedobta az új csúcsot 1,1782-es korrekció véggel, nem lennék meglepődve, ha ma ez alá vágnak az árfolyam és most menne 1,17 alá :D
Az autoipar már a vírus nélkül is nagy bajban volt! A vírus nélkül is estek az eladasok Ezek lehoztak volna a bulit mindenképpen. Persze a vírus miatt hatvanyozott volt a hatás!
Itt az ideje fellőni az utolsó figyelmeztetőt az EWI ingyenes hétre: http://myelliott.blogspot.com/2020/08/elliott-hullamai-es-vezerloelvei-ewi.html Nem hiszem, hogy bárki 730 dolláros forex + fémek előfizetést szeretne vásárolni, de épp ez a lényeg. Az ingyenes betekintésre ez az utolsó beszálló. Amit sikerül belőle (előfizetés nélkül) tanulni, azt utána lehet házilag alkalmazni... ehhez készítettem egy videót... Hasznos időtöltést vasárnapra!
Az a c nagyon fájni fog.De gondolom nekik is vannak komoly szakembereik akik mint te ez látják.Ez nem újratervezhető?Sajnálnám a kislányomat,csúnya jövőkép.
hát én most várok. mert ez nekem most olyan kesze kusza, hogy inkább pihi. megvárom a heti zárót, és ha 1,18 felett maradunk, akkor lehet, hogy hamarabb lesz meg az az 1,20, mint egy 1,17-es korrekció.
P3 s teljesült és lefordult a várt szerint. A P3 körüli tetőzést menet közben támogatta, hogy P2 elérését követő korrekció után a P3 felé tartó emelkedés már végig a szürke csatorna középvonala alatt haladt és arányos szerkezettel érte el a P3 célzónát - ilyen egyszerű elemekből álló praktikákat tanulunk és gyakorlunk a jövő héten - nem számozunk, nem hullámelméletet tanulunk, mégis azt használjuk...
EUR/USD