Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ezt jól megbeszélted magaddal.... Szerencsére mindenben egyetértettetek..... Erre mondom én, hogy nem feltétlen kell a fidesz-trollokhoz fordulni, ha az ember vállalhatatlan ostobaságokat akar hallani....
A 20 hónapos mozgó átlagból most esnek ki a felső gyertyák. Azaz az eddig stabilan lefele tartó 20 hónapos könnyen fordulhat, magasabb árfolyamok mellett.
Hiába reménykedsz ez soha nem fog megtörténni. Én se kapom meg OV gázszámláját, de egyik hűbéresét se, biztos lehetsz benne hogy nekik okossan van számolva, vagy a költségvetésből fizetik nekik, ha nem akkor a 5-6 milliós járandóságból azért duzzogva futja rá.. Amit te elérsz az csak az hogy a többi polgárnak rossz lesz. Odafent mindig süt a nap és soha nem fáznak. Efelől kétséged SOHA ne legyen. Ők mindig egyenlőbbek.
Igen, csak úgy mehet, ha a cégek leállnak. Érdekes lesz. Egy igazi hideg tél jöhetne, hogy a sok rajongó határ fölé kerüljön és a piaci ár 5x-ösén számlázzák ki nekik a gázt.
Úgy nehéz bizalmat szerezni, hogy az egyik gyökér a 135-ből kitalál valamit, a fő kommunista rábólint, majd 23:59-kor megjelenik a Közlönyben, hogy másnaptól változás van.
Még szerencse, hogy a Pedofidesz is keményen dolgozott azért, hogy leváljunk az orosz gázról. Ja, nem. De erre is lesz majd hibás, Brüsszel, migránsok, Gyurcsány, Soros, még véletlenül sem a pedopárt. Hosszú, hideg, zord telet kívánok minden Fidesz-KDNP szavazónak! Hátha felnyílik a szemük.
"Nyugdíjjrendszerek sorra sognak összeburolni 10-20 éven belül." Ez csak a propaganda amit Roganék tolnak, mert a magyar nyugdíjrendszer rendkívül nagy szarban van és mindig tudunk másokra mutogatni... A németeknél és az osztrákoknál is egyéni számlák vannak.. ez mellett még a nagyobb cégek a dolgozóikat is jutalmazzák részvényekkel... A részvényekre osztalékot fizetnek pl. a Claas-nál van olyan akinek több az osztalék mint a nyugdíja... (ez konkrétan az unokanővérem férje, aki az egész életét ennél a cégnél töltötte le... Büszke is rá nagyon.)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)