Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Elnézést mindenkitől! A vaskos piros vonal, amit ezelőtt behúztam, hogy szemléltessem, mekkorát ment máma reggel, na az megfogta, mint betonfal. Kiveszem, hogy tudjon esni és fölé behúzok még párat. https://imgur.com/a/Ec8KsmI
Abban igazad van, hogy az MNB-nek a jó munkához szüksége van egy rossz helyzetre. Mert akkor képes jól is dolgozni. Én egyébként Matolcsy személyét nem mosnám össze a jegybanki apparátus szakmaiságával, nagyon nem. 2022. előtt a nyugis környezetben Matolcsy el is felejtette, mi lenne a dolga, aztán ezt ki is használta a család felemelkedéséhez, meg mindenféle oda nem illő ügyletekhez. Annak az embernek ott semmi keresnivalója, nem is nagyon szokott már szakmailag nyilatkozni, csak kitölti még az idejét, de pontosan tudja, hogy végleg leírta magát.
Vajon a közpénzek ellopása is nehéz helyzet volt!? Matolcsy mint a magyar Shakespeare. Lopni vagy nem lopni,ez itt a kérdés! Aztán gondolkodás nélkül kilapátolt néhány százmillárdot az mnb-ből.
Sáv tetején kb fillérre fordult. Amúgy persze, ha olcsósodik a short, akkor nyilván könnyebb támadni a forintot. Főleg, ha reálkamatod sincs már,akkor itthagyják, ami eur vétel. Persze nem ilyen egyszerű, mert függ a környező országok kamatszinjétől (is), de alapvetően helyes a felvetés.
Nem kell ide kamatcsökkentés sem. Valahun össze kell szedni a zsét a birk@menetre és a top 1,2,3 google hirdetésekre, 200 000db laptopra, amit osztanak ki manapság iskolás gyerekeknek... és még mi minden 1000 másra https://imgur.com/a/bS0rlB7
Most kedden nem lesz kamatdöntő. De még a következő kedden sem. 0,8-cat nem szoktak csökkenteni sose. Azzal egyetértek, hogy nem lesz könnyű helyzetben, de az MNB ezt már megszokta, sosincs könnyű helyzetben.
még 9 óra sehun se amikor a brókerek bemennek, de már 389,63 18 napos csúcs 1 nap 1 óra alatt alig több, mint 1 egységnyire a havi nyitó Kérdés csak az lenne ami az elmúlt 18 nap volt az erő volt, akkor ez mi?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)