Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Jövőre kelleni fog nekem kb 30-40ezer eur. Ha 10% veszteséget számolok a rossz vétellel (veszek és lemegy 360-nem veszek és ott vagyunk 440) az min 3e eur. Szóval az 1 milliós kérdésnél szavazza meg a közönség, indítom az órát A vagy B gombot kell nyomni: A:Megvegyem gyorsan pár napon belül 400 körül a teljes keretet VAGY B:380
három erős piros napos gyertya, naposon még nem túladott, óráson igen, szóval ha nem lesz rossz hír, lehet 401. ahogy du küldtem. de én is fogok venni igen. még lehet ma este, csak cash hosszúra semmi huncutság
nézem a vezér ep korrupciós bejegyzését. komolyan őt a pokol erői is segítik, először a covid, majd a háború aztán tökéketes időzítésű ep baloldali korrupció. annyi a különbség, hogy ott elkapják aki bűnözik. :)
A múlt hét végén a zabszem nem fért volna be az ánuszrózsátokba most meg 405 táján akár tapsolni is tudna benne bádogosjóska :) Mi lenne ha 380 lenne ?
Nem mindenki ért a befektetésekhez. Nem mindenkinek van ideje napközben ezzel foglalkoznia munkaidőben, hogy adja/vegye a forintot különféle kereskedő programokkal. Nem mindenki tudja kihez is kéne forduljon, hogyha befektetni akar. Van, akinek elég az, ha a mwgtakaritásának a nagy része euróban/dollárban van. Ez is hozhat 5-10%-ot, ez pont annyival több a nullánál.
Ha jövő ilyenkor is tartjuk a 10% gyengülést, akkor igen, 400-ért ajándék. Ha esetleg tud picit erősebb lenni, 395, akkor meg venni kell erősen. aki tartós és jelentősebb forinterősödést vár egy olyan kormánytól, akinek a szandékos 5-8%-os éves leértékelés a fő gazdasági elve, az...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)