A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
390-nél inkább opció lenne, de szerintem ha odáig elmegy, akkor 400-ig megy. Afölé nem várom - legalábbis az első körben nem. 400-nál nyitnék jó adag shortot.
Talan chart-trader irta egyszer,h a long az 390nel.kezdodik,ott ugyanis kiveszi a lokalis tetot. Lefele igazan a korabbi lokalis alj lehet a trigger,369nel,szvsz ez piszok kemeny dio lenne,de majd a piac es az MNB eldonti,mit akar. Esetleg Marcika.
Nekem csak jo,ha deli az irany. Az elso pakk mar korabban meg volt veve,lefele ujabb csomag kesz,felfele meg majd meglatjuk,kap e megerositest,es akkor a korabbi lokalis tetonel ujabb pakk.
Szerintem meg nem dőlt el a dolog. Hónaposon átfogó doji? Negyedéves fehér gyertya? Eves gyertya színe? Sok még itt a kérdés. Költségvetésnek sem jó a magas év végi euro. Illikvid piac jön. Megtörténhet minden, de továbbra sem gondolom, hogy nagy mozgás jönne. Tévedés joga stb.
Nem látok semmit,ami miatt ne északra menjünk. MNB betárazott, Marci ismét gézra akar lépni, PMÁPosoknak is kell egy kicsit szívni. Ha csorog az a 10 yard,azt sem 350en akarják váltani. Kb ezek,technikailag nekem már rég észak. Expanding triangle verzióm,ha bejön, akkor ez itt a VIP szint.
Ezek az infók a birkáknak mennek. Sztem nagyon csúnya helyzet kezd előállni forintban technikailag. Ha erre holnap az MNB rátesz valami dovish üzenettel,akkor holnap látni fogunk egy szép zöld gyertyát. Jó nagyot.
Úgy érte ezt el, hogy tőzsdei hipp-hipp hurrá van volt. + eur usd boldogság. fordul az eur usd esetleg. fordul a zlotyi fordulnak a tőzsdék, globális korrekció "erős és stabil forint - MNB" "reálkamat" én ezeket mindig jókat nevetek. 378> 385 (3 nap alatt)
Üdv: https://invst.ly/12pfki Nálam ez itt a Point-of-No-return határ. Láttam,hogy sokan vártátok az új aljat,de sztem nem fog eljönni jó darabig,ha ez itt kimegy.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!